Liseberg och shopping..

Ja i lördags blev de julbord för hela slanten som sagt. Thomas och Angelica kom ju hit och vi hade super trevligt. Vart tio stycken på julbordet. Skoj att komma ut och göra någonting nån gång också :)
Kom väl i säng vid halv 3 tror jag det blev. Så sov ganska så länge på söndagen, eller till halv elva iallfall. Det är ju rätt så länge för oss som brukar gå upp tidigare även på helgerna. Jaja, söndagen spenderades på liseberg. regnade väl halva tiden vi var där ungefär, men de var super mysigt. Och i år har de till och med lyckats fixa snö på granarna och papperskorgarna i år. Köpte oss lite tunnbröd och lite gott att äta där. Sedan fick vi skjuts hem av Thomas och Angelica innan de åkte hemmåt och vi började julpynta här hemma. Julgranen och allting åkte upp. Får ju ta upp den lite tidigare i år då vi åker bort till jul. Man måste ju hinna njuta av den.
Blev en riktigt dålig bild men de blev en bild iallfall :


Igår var de först skolan som gällde. Satte oss och gjorde lite ändringar i vårat resultat och han inte med så mycket mer än det faktiskt. Var ju tvungen att ta bussen som gick tjugo över ett. Sedan träffade jag älskling och svärmor på centralstationen och det bar av till Ullared och Gekås. Var faktiskt inte alls mycket folk. Man kunde till och med sträcka ut armarna UTAN att slå till folk. Ända som var, var att de var ca 30 minuters kö ut. Men de kan man ju ta. Var ju som tänkt att jag skulle in till Angelica och hämta lite böcker men de hanns inte alls med. Hade lite brottom hem då svärmor skulle med båten. men får ta böckerna någon annan gång. Mycket bra shopping blev det iallfall. och dyrt, så blir det alltid. Även fast sakerna är billiga blir det dyrt med allt tillsammans :)

Idag har jag bara hunnit med skolan, kom nyss hem och har ätit lite. Ska snart kolla på Betty och DHw. Mysig hemmakväll i soffan. Som vanligt på tisdagkvällar.

Kommentarer
Postat av: Bitteliten

Jette mysig gran!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback