Hemma igen..

Mm nu var man hemma igen då, efter en, jaa va säger man, inte så värst lyckad resa.. Allt gick fin fint på resan upp, min förkylning höll på att släppa, tåget var till och med tidigt och jag kunde iallfall sova lite granna. Vilade upp mig hemma hos mormor undertisdagen och gjorde inte så mycket alls. Onsdag kväll spenderades med Sandra, mys pys.. MEN när jag kom hem därifrån vid 22 började jag känna nått konstigt lock för örat. Jaja de va väl inte så farligt. Jag och mormor satt och pratade en stund och jag tog mig ett par alvedon för säkerhetskull. Sedan, jaa sedan låg jag vaken precis hela natten och hade så sjukt ont i öronen. Vid halv 5 gick den högra trumhinnan sönder, ohh va skönt de var för en stund. Även fast de började värka igen efter ett tag. I vilket fall som helst så vart jag ju såklart tvungen att åka upp på sjukan på morgonen och där konstaterades att jag hade en kraftig öroninflammation på bägge öronen. Jippie... Och jag blev ordinerad antibiotika droppar och smärtstillande + vila och inte ens långa promenader skulle jag ge mig ut på. Såå därmed försvann den härliga skoterturen med grillning och varm choklad. Våran skojiga partykväll uteblev också och de ända jag gjorde där uppe nu var att umgås med mormor och sandra när jag orkade. Annars sov jag eller slööade..
Och inte blev de bättre för att jag kom hem inte, fortfarande ont i öronen och har världens sjukdomskänsla i hela kroppen. Imorgon börjar nya kursen, ska försöka ta mig dit och sitta med iallfall. Får väl se hur mycket jag hör, har ju något konstigt lock för öronen...

Jaa annars, inte hänt så mycket. Var ju superroligt att träffa sandra och så synd att jag blev sjuk. Men de kommer ju fler gånger såklart.

Ne nu ska jag ta ovh lägga mig strax, så jag orkar upp.. Natti natti

Godmorgon..

Uppe med tuppen här hemma. *Gäsp*.. Katten väckte mig vid halv 6 och eftersom jag ändå skulle upp vid tio över 6 så var de lika bra tt gå upp när jag var någorlunda pigg. Skoj att behöva gå upp vid 6 när man inte börjar förens klockan 9. Men så är det när man pendlar. Tur att de snart är slut på det :)
Idag är de dags för tenta då, en grupptenta i administration och ledarskap, hmm låter väldans tråkigt tycker jag. Får väl hoppas att de inte tar HELA dagen, vi har tid fram till klockan 16 men hoppas verkligen att vi blir klara tidigare. Så jag hinner hem och träffa älsklingen lite innan jag åker med tåget upp till kära norrland.. klockan 19 går tåget, mysigt med nattnåg och liggvagn, så man kan ligga och sova hela natten.
Föresten, helgen blev jätte lugn. Blev inte ens någon  mässa :( kände inte för att trängas med hundratals människor när jag hostar hela tiden och fortfarande var väldans förkyld. Får bli nästa år, då kan vi ju kanske köpa en resa också :)

Nu blir de nog inte något inlägg på ett tag här, mormor har inte ens någon dator hemma.. Men jag återkommer såfort jag kan. Ha de så himlans bnra så länge.

Många kramar

Färdigt..

Nu var jag färdig med min praktik borta i alingsås. Tråkigt att lämna de underbara tjejerna på praktiken men samtidigt lite skönt att sätta sig i skolbänken igen.. Eller jaa, jag ska in till skolan för att ha ett slutseminarium idag och sedan en tenta på måndag. Sedan är jag faktiskt ledig en vecka innan skolan börjar på allvar igen, skönt. Kan behövas efter all denna praktik och detta pendlande kan jag ju säga. Såå på måndagkväll klockan 19 åker jag upp till norrland. Då kommer jag upp och hälsar på er i Strömsund. Ska bli så himlans roligt, ohh va jag längtar. Tur att de inte är så länge kvar då :)
I helgen hade vi tänkt åka ner till ullared och hälsa på Thomas och lilla Flisan, men jag har gått och blivit störtförkyld så jag kan inte åka någonstans, antar att ingen vill ha mig hemma hos sig heller just nu.. Så de får bli en sväng på TUR mässan i helgen istället. Kolla lite på ställen man kan resa till mm.. Även om vi inte kan åka nu kan de vara litemysigt att gå runt där och titta. Sedan blir de nog bara lungt i helgen antar jag, som sagt strötförkyld.....

Nu ska jag ta och göra mig iordning och åka iväg till borås

Riktigt länge sedan..

Ja nu var de verkligen länge sedan jag skrev något här i bloggen. Har faktiskt inte ens haft en tanke på att göra det heller. Har haft två veckors praktik hitills på iva och jag trivs jätte bra. Super trevlig personal och man får verkligen se mycket som man inte får se på en "vanlig" vårdavdelning. Har denna vecka kvar där och sedan är de skola igen. På fredag är de dags för ett seminarie i kursen smärta och jag håller på för fullt och försöker komma på hur jag ska skriva uppgiften. En rätt så liten uppgift som ska handla om ett smärtfall på praktiken, max 6 sidor. Måndag är de tenta i ledarskapskursen och efter den hade jag faktiskt planer på att försöka ta mig uppåt landet och hälsa på min kära mormor som fyller år och även umgås lite med mina gamla vänner. Såå får se, har inte beställt biljetterna än men det ska göras imorgon, så jag hoppas att de finns kvar.

Annars, jaa har inte hänt så mycket mer än att jag har varit på praktiken nästan hela tiden. Eftersom jag pendlar så är de ju så att när jag ska vara där så går HELA dagen till de. Blir inte mycket annat gjort tyvärr.
Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch och sedan åka till stan en snabbis och möta bror som har med en sak som jag ska ha. Sedan blir de hemmåt igen direkt, har feber och ont i halsen så ska bädda ner mig igen..

Ha en underbar dag..

Skönt..

Gick bra att jobba de sista dagarna. Känns som man har lärt sig en hel del av att vara där på utbildningsavdelningen. Alltid bra när man får testa på och se hur "verkligheten" är och inte bara skolans skyddade värld.
Så torsdags dag var den sista dagen på denna praktik. Kvällen spenderades i lugn och ro hemma i soffan. Så trött kan jag ju säga. Fredagen, hm ja vi var ute och åt med ett par kompisar till älsklingen på dagen och sedan såg vi på lite så ska de låta här hemma på kvällen och hade de allmänt mysigt.
Gårdagen blev en liten shopping dag. Älsklingen hittade två par jeans och jag fick mig två par skor. Köpte också spelet jag behövde så nu har jag äntligen startat igång mitt account så jag kan lvla ängla igen :) HIhi

NU sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska bli 18. Då kommer lilla lillasyster hit och ska ha myskväll med mig. Ska äta lite god mat och sedan ska vi väl kolla på någon film ikväll. Hon börjar inte förens vid 9 imorn så hon kan sova över här också. Mysigt..
Nej nu ska vi ta och gå och handla lite till kvällen...