Fortsatt arbete

Fortsatt arbete med uppsatsen idag. Suttit hela dagen och tog inte bussen från Borås förens 20 i 5. Vilket innebar att jag inte var hemma i gbg förens vid kvart i 6. Är ju alltid massor med köer vid den tiden så tar mycket längre tid att ta sig fram. När jag kom fram till stan så kom älskling in och vi gick och handlade en present till hans mamma som fyller år på måndag och till min lillebror som fyller år på lördag.
Imorgon har vi bestämt att sluta klockan halv 3, så jag är i stan vid 4 då ska jag träffa David. Ska bli jätte roligt, har ju inte träffat honom sedan bröllopet. Han har varit ute och tågluffat så han har säkert massor med skoj att berätta :)
Sedan blir de hem och myskväll. Ska upp tidigt på lördag och hinna med ett Body Pump pass innan vi åker till bror och firar honom. Blir garanterat en sen kväll, tar ju ett tag att ta sig från dom.
Sedan blir de tidigt på söndagen också, upp och gå på mässan och sedan ska vi ut till svärmor och fira henne hela långa dagen. Skulle få en god söndagsstek där ute :) Mumsigt..
Nu ska jag kolla klart på medium och sedan ska vi gå och lägga mig...

Nu känns de bättre.

MMm nu känns de bättre när jag tänkter på uppsatsen. NU har vi förhoppningsvis kommit fram till en bra problemformulering och ett bra syfte. Hoppas, hoppas bara att våran handledare tycker att det är bra också. Och att vi kan fortsätta med allt som vi vill göra, analyser och skriva. Inte sitta och tänka på VAD vi ska skriva om. Så får se imorgon om hon tyckte att e var bra. Känns iallfall bra att vi har så många bra ideer :)
Kom hem sent idag, men när jag kom hem så hade jag fått ett paket att hämta ut på posten. Det var min hudkräm som jag hade köpt från lancome. Underbart bra är den, för min rödrosiga hy eller vad jag nu ska kalla mina kinder som blir röda så fort termometern visar under 10 plus grader. Ätit lite god grön curry kyckling också som älsklingen hade fixat iordning till oss.Mumsigt. Tur att man har en man som gillar att laga mat och som gillar att göra de åt MIG. Så underbar är han.
Sitter och slö kollar lite på simpsons nu. Lite roligt är de allt, men har sett så himlans massa avsnitt så de är lite långtråkigt ibland. Väntar bara på att efterlyst ska börja. Ska nog ta och mysa lite med älskling innan dess..

Trött..

Blev inget inlägg igår, kom hem sent efter första dagen på uppsatskursen. NU börjar de på riktigt. Och vi kom inte långt igår kan jag ju tyvärr erkänna. Inget klart syfte, eller problemformulering. Efter hela dagen idag så var vi nära på att ge upp, suck. Men så plötsligt, kom vi fram till något. Något litet som kanske kan bli något  bra. Så imorgon ska vi försöka utveckla de lite till. Och göra min favorit, söka och granska artiklar.
Annars, ja har ju inte hunnit med så mycket alls. Suttit och kollat lite på resor till jul. Synd att man när man går i skolan får reda på så sent hur man går över jul. För nu är ju alla resor slut. Vi som såg en liten liten chans att kanske få ta våran bröllopsresa då. Men de verkar inte gå så bra tyvärr.. Och vet ni att de lägger på ca 15 000 kr för att resan är över jul. Är inte de sjukt. Så vi blir nog hemma i Sverige. Men vet inte riktigt vart än. Alltid ett stort problem när både jag och älskling har skillda föräldrar som gärna vill att vi ska fira jul med dem. Det innebär alltså fyra möjliga allternativ, fyra olika familjer som vill att vi ska vara hos dem. Och alltid lite jobbigt att välja "bort" någon. Vill ju kunna dela på oss och vara hos alla. Göra alla nöjda och känna att man har tid för alla. Men men, tyvärr är vi inga supermänniskor varken jag eller älskling. SÅ de blir väl till att betstämma sig snart. Men skjuter på de en liten stund till :P

Blev ingen träning idag, hade tvättstugan och blev inte klar där förens klockan halv 8. Och 8 börjar ju Bettty, som jag inte alls vill missa. Så ska faktiskt vila mig lite, blir ingen träning förens på torsdag. Kanske ska våga oss på att testa box passet. 75 minuter... Hmm vi får väl se hur jag mår efter det med min jätte kassa kondition...

Nu blir det nog sängen, ska ju till skolan imorgon också. Som alla dagar kommer se ut nu i 7 veckor framöver..
Natti natti

Årets första pepparkakor..

Idag har jag inhandlat och ätit årets första pepparkakor. Mums.. Sånna där goda bakade med smör som bara smälter i munnen när man äter dom. Blir faktiskt sugen på ett par till när man bara tänker på de :)
Ja pepparkakorna handlade vi när mamma ringde och sa att de var påväg för en fika/mat hemma hos oss. Hon och Jossi kom förbi och bjöd oss först på pizza och sedan bjöd vi på kaffe och pepparkakor. Så har varit en riktig svulldag idag. Innan dess så har vi hunnit beställa korten av våran bröllopsfotograf, de vi ska ha i albumet alltså. Och även skriva klart och skicka ut lite tackkort. Skönt att bli av med de, var ju som bara ca 3 månader sedan vi gifte oss. Men som man säger, bättre sent än aldrig.
Igår hade jag jätte trevligt, mysigt med massa gott att dricka och äta.. Älskling var iväg på tenta fest, men var faktiskt hemma redan vid 1, genomblöt. usch va de regnade här igår alltså. Och har gjort de idag också. Rondellen som ligger utanför här är helt vattenfylld. Bilarna åker som i slowmotion, ser faktiskt lite roligt ut.

Imorgon börjar allvaret, imorgon ska vi på allvar börja skriva på våran uppsats. Eller så långt som till skrivandet kommer vi inte att komma antar jag. Tar ju en hel del tid att hitta allt material också. Men nu är vi iallfall redo för att börja, alla seminarier är slut. Hemtentan så gott som klar.. Skönt.. Hoppas bara att de går bra också :)


Träning..

Så nu sitter man här igen, lördag förmiddag och faktiskt tro de eller ej men jag är rätt så pigg. Så pass pigg att jag tänkte ta mig iväg till gymmet om sisådär 10 minuter och gå på lördags passet med BodyPump. Ska bli skönt, har ju bara hunnit med ett pass denna veckan. Känns lite tamt, har ju faktiskt bestämt att jag minst ska träna två pass i veckan. Men men har man mycket att göra så får man ju ha lite överseende. Man kan ju inte sätta skolan sist, även fast det ibland känns som om de skulle vara härligt.
Annars är de fin fint väder ute idag, vi har fått sånt där "underbart" varannandags väder. Igår regnade de massor och idag är de sol. Antar att de regnar imorgon också, så får väl passa på att ta en långpromenad sedan i eftermiddag också.
Får se om de blir fest eller om de kanske blir tjejkväll ikväll. Inte riktigt bestämt ännu, ska ringa tjejerna när jag går till gymmet hade jag tänkt.
Annars har de inte hänt så mycket sedan igår, blev en myskväll framför tvn med tacos och lite godis igårkväll. Mumsigt. Och nu är älsklingen iväg och skriver sin andra tenta för denna veckan. Kommer säkert gå superbra. Han är ju jätte duktig så förväntar mig inget annat :)

Nej nu ska jag ta och knalla iväg så jag får en bra plats inne i salen. Vill ju inte stå bakom alla så man inte ser något och inte heller precis under en högtalare så jag får ont i öronen, ja där ser ni de är ett helt företag att träna ;)

Gud vad tiden går snabbt..

Någon mer än jag som har upptäckt att veckorna bara rusar iväg. Känns som att de bara helt plötsligt är fredag igen. När veckan precis har börjat. Synd bara att helgerna går lika fort.
Igår var jag ju på skolan som sagt, hade seminarium som gick helt okey. Lite roligt när de har lekar och eget arbete uunder examinerande seminarium. Då känns de inte så krystat och nervöst. påvägen hem få gick jag ett litet samtal av svärmor och blev hämtad och hemskjutsad från centralen :) Skönt att slippa åka buss, även om de går fort. Hon stannade inte länge utan skulle bara hämta en grej här hemma. Blev en lugn kväll här hemma sedan, var så trött. Satt och kollade lite på bröllopsresor, hade ju varit underbart att åka till jul. Men men vi får se när vi kommer iväg på våran resa. Mamma ringde imore och skulle iväg med lillasyster till tandläkaren idag vid 1. I stan, så då ska jag åka in och träffa dem där och så ska felicia få låna mitt busskort så hon kan åka till Alingsås och Borås i helgen. Några uppträdanden hon skulle kolla på.
Ikväll blir de nog bara lungt och lite mys framför tvn antar jag. Älskling har ju tenta imorgon bitti så blir en tidig kväll. Tur att jag inte behöver ha några tentor på lördagar iallfall (vi har bara omtentor på lördagar). Vid 2 är han nog kvar med den och sedan på kvllen får vi se om de kanske blir utgång. Inte riktigt planerat än..

Nu ska jag hoppa in i en dusch...

Blåser..

Sitter här hemma i soffan och läser mina artiklar, ska ju jämföra 2 stycken med varandra. Kommer nog gå bra, trist bara att jag måste fixa de tills imorgon. Men gud vad de blåser ute, har gjort de i flera dagar nu. Svårt att sova på nätterna, låter så himlans mycket utanför fönstret. får hoppas att de slutar snart. För ser att de är riktigt fint väder annars ute idag. Solen tittar fram, och de ser sådär mysigt höstigt ut. Ja förutom höst blåsten då såklart, den är som sagt inte så värst mysig.
Funderar på att åka en snabbis in till stan idag också, men får väl se om jag hinner. Älskling har ju tenta imorn så han sitter här och pluggar, och snorar. Förkyld..

Ne nu ska jag återgå till mitt jobb mer artiklarna.. Kanske skriver lite mer ikväll om de händer nått vill säga :)


Kort dag.

Gick bara till lite efter 12 idag på skolan. Skönt, hade ju seminarium, ni vet den där j**la artikelgranskningen. Gick faktiskt fin fint. Vågade tom prata en massor och sa fler än många andra. Kändes bra :) Sedan fick vi tillbaka statistiktentorna också. Hade bara ett fel, slarv. Så de var riktigt skönt. Kan man känna sig lite nöjd med sig själv iallfall.
Fick ju träna pumpen själv igår, älskling är lite halv sjuk så han ville inte riskera något. Skönt med träning, MEN usch va otränad jag är i axlarna. Verkligen så man får kämpa mot att inte ge uppp i ca 2 minuter på slutet alltså.. Men jag klarade de iallfall. Tråkigt bara att jag har kunnat öka på ALLA andra vikter. Allt annat än axlar. Men men de kommer väl någon gång de också antar  jag.
Gick lite på stan med Angelica eefter skolan idag också :=) alltid lika mysigt och trevligt. Så roligt att kunna gå runt och prata av sig lite. Behövs ju ibland. När jag kom till Backaplan så träffade jag på mamma och jesper, de skulle till läkaren som är vid backa plan och fixa ett recept på ny astma medicin till jesper. Så gick med dom och satt och pratade medans de åt och sedan kollade vi runt lite. Hittat ett schampoo som jag vill köpa, de kanske blir när jag får lön. Blir lite dyrt med 400 kr för schampoo och balsam tycker jag. Men de är ju verkligen passande för mitt hår och doftar gudomligt. Så får väl se om jag känner att jag vill lägga lite pengar på håret denna månad. Ska ju ta och börja köpa lite julklappar snart också, suck. Man måste ju börja i tid...
Nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan lite grann och bara ta de lungt..


artiklar...

Jag tror att jag kommer att vägra läsa en enda jäkla vetenskaplig artikel efter att uppsatskursen är slut. Helst hade jag helt enkelt velat strunta i detta men inte kan man de, då får man ju ingen legitimation och man får inte jobba som sjuksköterska. Så de är bara att bita i det sura äpplet och stå ut med de.. Bara 2.5 månad kvar. Sedan hoppas jag inte att jag behöver läsa så många nästa termin. Men men man ska inte klaga, många som har de värre. Älsklingen har ju som sagt 2 tentor denna veckan. De är lite jobbigare än att läsa lite artiklar, de kan jag ju hålla med om.
Har iallafall fullt  upp här hemma nu med tvätten, usch vi hade hela 7 maskiner tvätt. Förstår ni hur mycket det är för att vara två personer i hushållet. Suck, smutsiga familjen :) Kan ju bero på att vi inte har tvättat på 2 veckor också. Börjar ju få slut på kläder känns de som. Iallfall de man brukar använda. Ska ta mig en kopp te och sätta mig en stund och bara slökolla på tvn tänkte jag. Min hjärna behöver lite avkoppling, och tyvärr har jag ju inte mitt acc igång så kan inte sätta mig och spela som avkoppling heller. Får se till att älskling fixar det snart tror jag..

Inte riktigt som vi tänkt oss.

Ja som vanligt så blir de ju aldrig som man tänkt sig. Mysig helg för oss själva, mm de belv en stund igår iallafall. Sedan fick vi besök hela dagen. Var väldigt trevlig och mysigt de också såklart :) Tacos och massa godis ätning är aldrig fel. Tänkte att de är ju lungt, hela söndagen på oss att slappa framför tvn. Men ne sedär hade vi lite fel också, kom ju fram till att älskling har två tentor nästa vecka och jag har ett seminarium jag måste analysera klart en artikel mm, både på tisdag och torsdag. Så idag blir pluggdag, älskling åkte nyss iväg till några klasskompisar och jag ska snart få tummen ur och börja analysera. Hmm "teoretiska utgångspunkter", undra om de finns några sådanna i artikeln. Eller om de bara har grundat allt sitt jobb på icke teori.. Kan man ju undra, de är ju det jag måste ta och ta reda på här strax.
Funderar på att göra iordning lite mat först, man ska ju inte plugga på tom mage. Har ju en hel del tacos kvar sedan igår. Och det är ju aldrig fel med tacos. Får nog bli något sånt tror jag.
Ska nog passa på att kolla vilken tid Body Pump passet börjar imorgon. Slutar ju supersent imorn på skolan så kan bli tajt om de börjar vid 6. Men får hoppas på ett sent pass, vill verkligen hinna med att träna imorn..

Nej nu lockar maten..

Mysig lördag..

Hade jätte trevligt hemma hos Johanna i torsdags. Hade ju väldans tur som fick skjuts hem. Tur att älskling har snälla kompisar :) Igår var de skolan som gällde, träffade handledaren till uppsatsen för första gången igår också. Gick väl sådär, kommer nog bli bra. Var väl tillbaka i stan vid halv 6 tror jag. Och då begav jag och älsklingen oss bort till 4-gott och köpte massa gott godis. Åkte hem och åt faktiskt pizza, mums.. Sedan blev de myspys i soffan hela kvällen, kollade lite granna på idol också. Såg inte utrösningen men de var iallafall rätt person som åkte ut tyckte jag.
Tog oss en lång sovmorgon idag, så vi missade passet vi hade tänkt att gå på idag ;) Men de var de värt, ibland behöver man ligga länge. Så vi har inte hunnit med att göra något särskillt än. Ligger i soffan och kollar lite på komediserier just nu och älsklingen sitter vid datan och programerar. Vi hade inte tänkt oss att göra så mycket alls idag faktiskt, bara vara hemma och ha de mysigt och ta de lungt. Trötta och sega är vi så de behövs verkligen..
Kanske tar oss en promenad senare bort till Bella kanske, får se om vi orkar släpa oss ut..


Världens sötaste katt.



Hihi måste bara visa denna bilden som vi tog förut när vi städade här hemma. Lådan är JÄTTE liten men ändå ska hon klämma sig ner i den och ligga där och gosa..

Tekväll.

Ska strax iväg till Johanna och mysa med henne ikväll. Ska bli riktigt trevligt att hälsa på henne lite, inte ofta det händer. Ska ta med mig hennes födelsedagspresent också. Hon fyllde år i slutet på augusti, ja där ser ni hur ofta vi träffas. Men nu ska de bli bättring på det. Har precis kommit fram till att de tar 17 minuter att åka härifrån hem till henne. 17 minuter är inte alls någon lång tid. De är kortare tid än vad jag ägnar åt skräpserier på lördagar, och kortare tid än jag ägnar till att ta mig till coop fram och tillbaka. Såå nu är de ändring som gäller.
Igår var jag iväg på body pumpen, tog sisådär 5 minuter innan jag hade ont i höger armen :P haha och upptäckte att jag var kissnödig. Inte bra när man inte har en paus på 1 timme. Men lyckades klara mig igenom hela passet och nu har jag inte bara ont i höger armen utan även i vänster, kan kanske bero på träningsvärk, vem vet.
Ne nu måste jag gå iväg, så jag inte missar bussen som alltid brukar vara sen..

Informationssökning.

Visst låter ordet roligt, informationssökning. Något som man verkligen vill ägna flera, flera timmar på och inte bara en dag utan minst en vecka eller två. Jaa de är det jag har framför mig, söka och leta artiklar och läsa dem i timtal.
Har varit på skolan idag och haft just de, informationssökning. Så nu väntar de sig att man ska kunna detta med databaser, tidskrifter och engelska sökord. Får väl hoppas att man iallafall hittar några artiklar som är tillräckligt bra för att användas till uppsatsen. Som tur var fick vi iallfall sluta lite tidigare så jag han med bussen hem vid kvart över tre så var väl hemma vid halv 5 redan tror jag. Då hade älsklingen lagat köttfärsås med spagetti till mig :) Mums. Och nu sitter jag och slappar lite i soffan, funderar på om jag ska gå ner och beställa en tvätttid tills imorgon. Suck.
Var iväg till Bella en sväng igårkväll, kände att vi behövde röra på oss lite granna. Så de är väl en sisådär 5 km dit och 5 hem så fick oss en bra promenad ändå. Blev ju ingen träning då älsklingen hade sån träningvärk fortfarande. Blir ett pump pass imorgon och ett på fredag istället.. Sedan kanske vi går på core puls passet på söndag. De beror ju helt på vad vi hittar på i helgen.
Lilla lillasyster kanske ska komma hit en sväng imorgon också, eller så åker jag till henne vi får se. Beror på när hon slutar och när min träning börjar. Och på torsdag ska jag iväg och träffa Johanna förhoppningsvis, om hon inte fortfarande känner sig sjuk då. Så fullt upp här för tillfället.

Blir iallafall lugn tv kväll ikväll. Både Ugly betty och DH ikväll :)

En riktigt rolig lördag.

Så nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igårkväll vid klockan 7 men då kan jag säga er att jag var så trött så jag bara satte mig i soffan och slöade. Inget bloggande eller internetande då inte. Men nu, nu sitter jag ju här.
Åkte som sagt till Mariestad i lördags förmiddag och var väl framma där vid 1. Gick en sväng på stan och kollade runt, tänkte hitta något att ha på mig på kvällen. Då kläder och "vad ska jag ha på mig" är ett av mina största problem när jag ska gå ut. Köper ju inte så mycket party kläder längre, har ju nästan aldrig tid att gå ut mellan allt pluggande och jobbande. Men men, hittade iallfall ingenting som jag ville ha på mig. Var in på lindex och köpte mig lite underkläder och sedan sprang jag bort till systemet och handlade lite innan de stängde. Marie slutade ju klockan 2 så då gick vi bort på oxen och handlade lite mat, tacos. Mumsigt. Var även bort på åkes och handlade godis.. Kändes som gamla goda tider. Super fin lägenhet hade Marie, och stor var den också. Gjorde maten och sedan var de fullt upp med prat och skratt och lite vin/cider fram tills kvällen. Björnes stod på listan och vi tog osss dit, inte så värst svårt då hon bor mitt inne i stan :) Väl inne träffade vi på en hel hög med gamla klasskompisar och kompisar. Jätte roligt att träffa alla.. Dansgolvet var vi uppe på en hel del också ju. Men på slutet var det så trångt där att man inte kunde dansa, utan man fick bara gunga med när folk knuffade på en. Vid 2 gick vi, då stängde dom. Tog med oss ett par kompisar hem till Marie för efterfest. Men ingen som ville festa nått när vi kom hem så blev lite prat och sådär sedan gick dom hem och vi gick och la oss. Blev väl vid 4 halv 5 tror jag. Och jag vaknade 7 första gången igen, sedan låg jag och halv sov till vid 10 tror jag att det var. Skönt, men hade gärna sovit lite bättre. Sedan tog vi och slappade massor i soffan och orkade inte släpa oss ut förens vid 3 så vi gick ner och köpte oss en pizza. Sedan tog jag tåget hem och kom hem helt slut ;) Men riktigt roligt och trevligt hade jag verkligen. Något vi måste göra om snart igen.

Gick förbi en skoaffär idag när jag skulle bege mig hemåt. Har ju letat efter skor ett bra tag nu, som en del av er vet så har jag ju världens sämsta fötter. Knölar överallt och ont för jämnan. Men idag hittade jag ett par perfekta höst/vinterskor på wedins. Och inte nog med de, dom hde 30 % rabatt på allt där också så dom blev inte så blodigt dyra heller.
Ska ta och sätta på mig mina nya skor och g å ut i höstrusket nu, måste bort till affären och handla lite mat..

Fredag.

Nu var det alltså fredag igen. En till skolvecka har gått och jag är minst lika trött som förra veckan. Trotts att jag inte ens har börjat med dagens plugg här hemma :S Men men, är väl såhär på hösten, man blir mer trött än vanligt. Och så har man ju mycket i huvudet också just nu, både skola och privat.
Igår vart de ett tufft bodypump pass på kvällen, underbart skönt men ont i mina stackars axlar idag kan jag säga. Min svagaste punkt på kroppen tror jag nog är axlarna faktiskt.
Jaaa sedan har de väl inte hänt sådär jätte mycket mer. Ska in till stan en sväng idag och gå på apoteket, de ända som inte finns här på backa plan. Lite konstigt att de har alla vanliga affärer som h&m, gina, lindex, kicks, stadium, elgiganten, hemtex mm men inte något apotek. Det finns tillochmed ett systembolag här. Men tar mig en sväng förbi Göteborgs bästa godisaffär också när jag åker in till stan, så de är nog värt det iallafall :)
Imorgon bär det av en sväng till Mariestad. Ska bli jätte skoj, har ju inte vart och hälsat på Marie på ca 2 år tror jag. Så vi ska ut på krogen och träffa folk och bara ha skoj och umgås. De behövs nu när man har så himlans mycket att tänka på och behöver koppla bort lite ibland.
Ne nu ska jag ta och göra mig iordning, plugga lite och sedan bege mig in till stan..

Snabbt..

Är påväg att gå och lägga mig nu, tidig morgon imorgon också. Suck.. Ingen vila här inte.
Igår var de skola och seminarium hela dagen, sedan på kvällen var vi på ett härligt svettigt Body Pump pass. Börjar bli mer och mer van vid de passen nu. Man märker det när man lägger märke till att tränaren går i fel takt någongång i låten :P
Idag har jag varit med lilla lillasyster och mamma på östra sjukhuset för att syster skulle göra en mr. Gick kanon och nu har jag fått vara med och se hur en sådan fungerar också.
Skriver mer imorgon, nu lockar sängen mer. Natti natti

Ännu en söndag

Så nu har ännu en vecka gått. Söndag igen och idag är jag döö trött. JObbade ju igrå, efter att ha sovit cirka 3 timmar på natten innan. Kunde verkligen inte sova, hörde säkert ihop med att jag inte har jobbat på ett tag och var lite nervös över vad jag skulle få göra. Men de gick fint på jobbet. Lite prover och annat skoj som skulle tas och de gick kanon, skönt. Slutade vid halv 3 och gick och mötte älsklingen på stan. Gick till världens bästa godisaffär och handlade oss en stor godispåse. Mums.. Sedan åkte vi hem och gjorde oss tacos och hade mys hela kvällen. Var ju egentligen tänkt att vi skulle gå på bio men biljetterna till den film vi ville se var nästan slut och ta nån av de sista biljetterna som finns kvar är lika med att antingen få sitta längst fram och få nackspärr eller sitta på sidan och knappt se något. Så tidig myskväll med en trött jag blev det.
Idag vaknade vi rätt så tidigt, skönt. Gick upp och gjorde oss iordning och åt god frukost och sedan gick vi bort till Backaplan och handlade lite. Handlade en jätte fräck sittsele som man kan sätta på vilken stol som helst och sedan sätta i sitt barn där. Har ju Bella och Thea här en del och hon hade velat köpa ghit en stol till oss, men de har vi verkligen inte plats med så denna sittsele var ju perfekt. Mörkblå och fin. Handlade en mascara och en tshirt också.. Men tshirten var till älsklingen. Sedan kom Bella och vi gick hem hit och tog oss en fika medans Thea åt lite lunch. Och nu sitter vi och väntar på att Jesper ska komma hit närsomhelst. Skoj :)

Mums..

Kanelbullarna blev super mumsiga. Sådär goda som de bara kan bli när man gör dem själv ;) När älsklingen kom hem så åt vi bullar med mjölk och sedan gick vi iväg till backaplan och handlade en sallad på paprika. Orkade inte riktigt med att laga mat efter att ha städat och bakat och läst hela dagen.
Nu sitter vi och kollar lite slöttt på tv. Ska strax gå och lägga mig, ska ju upp tidigt som sagt och jobba imorgon. Länge sedan, nästan en månad sedan sist. Hoppas de går lika bra som vanligt. Men varför skulle det inte gå bra med så bra arbetskamrater och säkerligen en hel del snälla och gooa patienter.

Natti natti

Kanelbullar

Ja nu har jag städat lite här hemma och vikt all tvätt sedan tvättningen i onsdags. Skönt att ha de gjort. Man får passa på när man är hemma och pluggar. Har även suttit och läst till inför måndag. Kommer nog bli rätt skoj med problemformuleringsseminarium. Men till de viktiga, håller just nu på att jäsa degen till mina kanelbullar som jag ska göra strax. Mumsigt. Är ju kanelbullensdag imorgon men då jobbar jag ju hela förmiddagen så hinner väll inte baka då. Så får passa på idag, vilket innebär att jag även får äta lite bullar idag. Men upptäckte när jag hade kommit hem från affären att jag bara hade muffinsformar hemma så de blir många och små bullar :)
Tänkte ta med älsklingen ut på en långpromenad i det fina höst vädret sedan. Kanske går bort till Bella med lite nybakade bullar. Blir hon nog gald. Vi får se, men promenad blir det nog iallafall. Hade egentligen tänkt ta ett core pass idag men min träningsvärk sedan i onsdags vill inte släppa så mina ben gör ONT. Bättre att ta de lite lungt då.
Nej nu ska jag ta och börja baka ut mina bullar..


Tror jag ska lämna WoW..

Japp nu var de nästan bestämt. Ska lägga ner att spela world of warcraft, som jag spelat ett bra tag som ni säkert känner till ni som har kännt mig ett tag. Har nämligen hittat ett nytt spel som jag håller på att installera just nu på datorn, Warhammer online. Ska vara lite liknande wow men lite bättre, lite nyare. Känns skönt att börja med något nytt. Som är helt nytt där alla är nybörjare. Och jag tror nog att jag har lite fördel av att ha spelat en del innan också. Ska bli skoj att testa iallafall. Annars idag har de varit skola för hela slanten. Har gått igenom olika analyseringsmodeller och opponentskap idag. Ska bli lite läskigt att sitta där och opponera och även att ta emot de sedan. Men som tur är så är de ända tills i januari kvar så behöver inte oroa mig i onödan ännu. När jag kom hem idag hade älsklingen föresten börjat med att laga god fisk. Riktigt, riktigt gott var det. länge sedan vi åt de hemma.

Ont, ont i kroppen idag igen. Börjar tycka att de måste vara farligt att träna Body Pump, varför skulle man annars få så ont i kroppen. Kan ju inte alls bero på att jag är lite otränad eller så. Men ändå, trotts denna farliga smärta så ska jag iväg på gymet imorn eller på lördag igen ;) Känner verkligen att man blir mycket piggare när man har tränat lite.

Ska mysa lite med missen innan spelat är installerat klart. Och så ska jag ta och läsa igenom lite uppsatser och problemformuleringar.

Plugga hemma dag.

Idag har jag en sån där såkallad "Schemafri" dag. Sådana dagar som var helt underbara att ha när man gick på grundskolan eller på gymnasiet. Det var dom dagarna man kunde umgås med kompisar och sova hur länge man ville på morgonen. Inte behöva bry sig något nämnvärt om skolan på hela långa dagen. TYVÄRR är de ju inte så när man går på högskolan och har en schemafri dag. Dessa dagar innebär bara att läsa, skriva, läsa och skriva ännu mer för att hinna med allt. Men jag ska inte säga att det inte är skönt, jag slipper gå upp vid 6 på morgonen. Kan faktiskt sova ända till 8. Och jag slipper ägna 3 timmar åt att åka buss. Jag kan sitta hemma i min egen soffa med min egen dator och äta mat när jag vill. Ta rast när jag känner mig trött och skulle jag vilja kan jag faktiskt skjuta upp pluggandet till kvällen. Har faktiskt läst igenom hela hemtentan idag, svarade på ett par av de första frågorna. Men resten måste jag och Angelica göra tillsammans. Tror inte de kommer bli himlans svårt men man vet ju aldrig.
JA som sagt, har suttit och pluggat hela förmiddagen och känner att jag behöver en rast. Ska nog ta och göra mig något att äta. Blir ju hungrig av att sitta i soffan ;)
Annars, hm älsklingen har ju kommit hem. Trevligt, alltid mycket mysigare när han är hemma. Sover så mycket skönare med honom brevid mig. Kom inte hem förens vid 5 igår, trött kan jag säga att jag var. Speciellt eftersom föreläsningarna jag var på inte tillförde någonting, suck. Var tänkt att vi skulle träna igårkväll men upptäckte att de inte fanns något roligt pass att gå på och vi var väldigt trötta båda två så sköt upp de tills idag. Så ikväll blir de Body Pump och ont i musklerna. Hade så himlans ont i axlarna efter förra passet. la väl på lite för mycket vikter, men som tränarna säger "bränns de så tar de".
Tackade ja till att jobba lite på lördag också, var ju nästan en månad sedan sist. Skönt att upprätthålla lite kontakt med vården när man pluggar också. Synd bara att man inte hinner med att jobba mer. Hade ju varit bra även ekonomiskt. Men just nu får skolan gå före allt. Håller ju på med förberedelserna inför c uppsatsen och den är rätt så mastig känner jag. Men vi har ett roligt ämne och får förhoppningsvis den handledaren vi vill ha så de kommer bli väldigt skoj också.
Ne nu ska jag ta tag i de där med mat..