De blev av :)

Ja idag kom jag ÄNTLIGEN iväg och kollade på mina blommor. Gick jätte bra och kommer förhoppningsvis bli precis så som jag vill ha dem. Ska in igen och lämna en grej och sedan är det klart. Verkade vara en väldigt trevlig och goo florist också, de känns skönt. Ska få komma dit dagen innan (kvällen) och kolla på buketten. Så om jag inte känner mig riktigt nöjd så kommer hon att hinna fixa det till morgondagen. Så skönt med människor som vet vad riktig service är för något. Att ta hand om sina kunder och göra det på ett bra sätt. Hittade föresten just den sortens ros jag ville ha. Så nu är jag väldigt nöjd.
Efter att vi varit hos floristen så bar det iväg till backaplan och Bella handlade sig en klänning. Jag hittade 2 presenter till Robin som fyller år imorgon då. Hoppas han blir glad. Han ska ju få hitta på lite grejer också och de är ju inte fel det heller. Kom iallafall hem aldeles nyss och har hunnit med och äta lite tacos, mumsigt. Ska snart krypa upp i soffan tillsammans med älskling och Yrlisen och mysa lite i sommar natten ;)

Tidigt morgon.

Vaknade vid 8 imorses på min lediga dag, de ni de är faktiskt rätt underbart. Vad man hinner med mycket när man är uppe tidigt på morgonen. Har hunnit äta en jätte stor och god frukost. Har varit på gymet och tränat i 2 timmar. Så underbart. Har även hunnit med att plugga lite och sitta ute i värmen en stund. Är ju helt sjukt varmt här. Känns som om man skulle vara utomlands. Har väl sisådär 25 i skuggan nu och solen kan man knappt sitta i. Synd de, jag som vill bli brun till sommaren. Eller ja sommaren är ju redan här, men iallafall till augusti. Då vill jag kunna stå där framme och vara brun och snygg. Va skönt det hade varit om jag hade haft lite mer färgpigment så jag hade blivit brun super snabbt. Hade varit nått, istället för att behöva ligga ute och få cancer fortare så länge som jag måste ligga. Men men alla kan ju inte ha lite bra pigment som min bror och mamma. Ja och mina andra lintottar till syskon blir också mycket brunare än jag. Varför fick jag alla de dåliga generna för ;)

Svårt att koncentrera sig på pluggandet när det är såhär varmt ute. Killarna här hemma sitter ute och programerar i värmen på balkongen. förstår inte att de orkar sitta där ute. Men de kommer nog in igen när solen ligger på lite mer därute. Om en sisådär 30 minuter kan jag tänka mig. Ska snart krypa upp i våran härliga stora soffa här och läsa lite ur min favorit bok "Psykiatrisk omvårdnad". Jäkligt intressant, men ändå inte roligt när man blir tvingad att läsa.

Helgen då. Ja imorgon blir det en heldag helt ägnad till min bror som fyller 20. Blir grillning och annat gott på dagen. Sedan åker vi in till Liseberg och kör lite 5 kamp och dricker och äter gott. Blir middag ute på någon fin resturang senare också. Och lite öl/cider ska också intagas. Söndag, ska träna lite på förmiddagen. Kolla på lokalen vid 12 och sedan blir det väl plugga antar jag. Kanske ska träffa Sara en sväng också. Länge sedan jag hade tid att umgås känns det som. Hinner knappt med mina underbar vänner. Hade vart så skönt med en riktigt semester i sommar, men inte då. Så smart var inte Evelina att hon bad om att få ha något ledigt i sommar. Blir väl ledig 5 dagar där i augusti. 2 dagar innan och 2 dagar efter den 8 har jag blivit lovad. Har ju inte fått schemat för augusti än så jag hoppas verkligen att det blir så. Annars måste jag ringa och klaga och det är ju inte riktigt min starkaste sida. Usch jag bara hatar att ringa upp chefer och dylikt. Läskigt... Hihi..

Bella kommer och hämtar mig här vid halv 4 iallafall så jag kommer ut en stund. Vi ska först och främst kolla på lite blommor och sedan blir de väl umgås lite granna och sådär också såklart. Trevligt trevligt..


Sista dagen.

Idag klev jag upp super tidigt för att ta bussen till min sista praktik dag på psykosavdelningen. Var lite vemodigt faktiskt, att lämna alla som man lärt känna. Känns som man kom rätt så nära en hel del personer där. Tror att jobbet hade passat mig faktiskt. Kanske blir en sån syrra av mig också någon gång. Fick iallafall högsta betyg av min handledare och till och med beröm av chefen som tyckte jag skulle börja jobba hos dem :)
Inte hunnit med så mycket mer än det idag. Kom hem och fixade lite mat till älsklingen och mig för de va tänkt att det skulle bli träning. Men så kom han hem aldeles för sent så de blir träning imorgon bitti kl 9.00 istället. Skönt att komma dit på morgonen då de inte är så kvavt och varmt där inne.
Ska ta och ringa upp Angelica nu och prata lite med henne om måndagen.

Natti natti

Blev inga

blommor kollade på idag. Fastnade totalt i mitt pluggande och sedan blev klockan för mycket. Älsklingen kom hem med en kompis och så satte de sig också och pluggade. Vips var klockan 5 och dags för mat. Så blommorna får bli på fredag ändå.
Fick bli snabbmat idag, pizza. En vezuvio med lite mindre ost blev det för mig. De har en tendens att lassa på mängder med ost där borta. Inte så gott. Sedan har jag inte hunnit med så mycket. Fixat en liten avslutningspresent till min handledare. Blev bara en liten sak, hon ville inte ha något så kändes lite dumt att köpa något stort.
Ska väl strax gå och lägga mig här. Ska ju upp tidigt imorgon för min sista praktikdag då. Skönt men ändå lite vemodigt, thar trivts så bra där. Tror nog att jag kommer hamna innom psykiatrin sedan. Kanske inte direkt som färdig sjuksköterska men iallafall senare.
Nu ska jag ta och fixa lite här hemma och sedan blir de hälsa på kudden.

Blommor.

Var ju tänkt att jag skulle gå iväg på fredag med Bella och kolla på blommor. Men nu helt plötsligt upptäcker jag, eller rättare sagt min handledare att jag är ledig idag och inte jobbar förens imornbitti :) Så tror att jag ska ta och ringa till Bella strax och höra om hon känner för att kolla på blommor med mig efter lunch. Blir nog som du sa Magdalena, blir stora vinröda rosor. Vill helst  bara ha de men får väl se vad floristen säger och tipsar om. Ska iallafall ha rosor till dukningen också. Ska kolla på lokalen igen på söndag, hoppas att han kommer ihåg oss denna gången. Och hoppas på att de ser ut som jag tänkt mig med borden och sådär. Så jag kan duka som jag vill, planeringsfreak ;)

Praktiken i måndags, kom dit och inte var min handledare där inte. Nepp hon har gått och blivit sjuk. Tråkigt. Men fick iallafall gå med en av de andra snälla sjuksköterskorna tillsammans med Nina. Jätte trevligt och lite flummigt blev det. Gårdagen spenderades med ytterligare en ny handledare. Gick jätte  bra det också och jag gick hem lite tidigare. Har faktiskt lärt mig en hel del på den här praktiken. Psykiskt sjuka människor, det är helt vanliga människor. Precis som du och jag. Det kan hända vem som helst, du har en kris och mår dåligt. Förstår inte varför man går omkring med en massa fördomar och sådant. Men men några av mina fördommar har iallafall försvunnit och det känns ju bra.

Bara en vecka imorn tills jag beger mig uppåt till Strömsund för första gången på 2.5 år. Oh ska bli jätte roligt. Var ju så länge sedan jag träffade godingen Sandra och alla de andra där uppe. Och självklart ska det bli skoj att träffa momma också. Hoppas bara att hon kommer vara hemma. Har ju inte pratat med henne någonting än ;) Annars får jag vara med Sandra hela långa helgen, inget fel med de inte.
Ne nu ska jag ta och fortsätta plugga lite på min tenta och hoppas på att de går in någonting.


Tillbaka igen...

Japp. Jag hinner nog med att skriva några rader här innan jag åker. Får väl gå härifrån vid 12 tror jag. Funderar starkt på att ta mig en promenad in till stan. Märkte ju i helgen att det bara tar sisådär en halvtimme att gå. Och motion är ju aldrig fel. Älsklingen har precis åkt iväg till skolan för hårdplugg inför sin mattetenta. Trist.
Ska försöka hinna med att gå med Bella och kolla på blommor på fredag. Börjar ju som bli dags att bestämma sig. Bara 2 månader kvar snart, oh är redan lite nervöst.
Ne jag hade väl inget särskillt att berätta nu, inte hänt så mycket sedan igårkväll :)

Nu var vi bara två..

Japp nu har pappsen åkt hemmåt. Han tog och gick härifrån redan vid 8 i morses. Orkade inte gå med honom hela vägen in till stan. Men det var faktiskt han som propsade på att jag skulle stanna hemma. Så när han hade gått så gick jag faktiskt och la mig en sväng till. Var ju faktiskt uppe rätt länge igår och kollade på tv. Har iallafall varit skoj att ha honom här. Riktigt trevligt. Förstår inte vart dagarna har tagit vägen bara.
Annars idag, ja vi fick jäkla brottom när vi kom på att vi skulle vara borta och kolla på våran lokal kl 12.00 när kl var kvart över 11. Tar ju ca en halvtimme att gå så de blev att göra iordning sig snabbt och gå riktigt snabbt bort. Men när vi väl kommer dit så har han som skulle visa oss den glömt bort de :O Så vi får ta de nästa söndag istället. Ska dit och mäta och räkna lite granna. Gick sedan tillbaka till backaplan och handlade en liten morsdagpresent till mamma och gick hem för att hämta kakorna som jag bakade åt henne igår. Blev upphämtade här hemma av mamma och Jossie. Skönt att slippa åka buss hela vägen ut. Fick god mat och massa gott fika efteråt. Sedan fick vi skjuts hem också. Härligt. Efter det har vi inte hunnit med så mycket. Fixat lite här hemma och sådär. Betalat lite räkningar och bara tagit det lugnt.
Imorgon är det borås som gäller. Jobbar ju måndag kväll, tisdag dag, onsdag kväll och sist torsdag dag. Usch inte skoj med sånna sena kvällar och tidiga uppgångar. Förhoppningsvis kan jag sova i borås någon dag eller iallafall få komma lite senare på morgonen så jag åtminstonde får sova 5 timmar.
Blir väl lite kvällsfika strax och sedan är de läggdags. Upp och träna kl 07.30 imorgon :)

Värmebölja...

japp idag har det tagit och blivit varmt igen :) Skönt. Satt ute på balkongen och svettades ett tag nyss. Nästan som att vara utomlands. Igår var vi iväg på bio, jag, älskling mamma och pappa. Var på Dumpad, hur rolig som helst. Satt nog och skrattade mer än vad jag var tyst. Jätte skoj. Se den om ni känner för nån bio. Åkte hem och satt här och snackade hela kvällen sedan. Sov rätt länge imorse och sedan tog vi en långsam och härlig frukost. Därefter gick vi iväg till backa plan och kollade lite p å cyklar. Hade faktiskt behövt en nu. Får väl se när det blir. Gick vidare sedan till Willys och handlade lite mat, tacos. Mums.. Har både hunnit äta det nu och baka lite snickerskaka. Ska äta några bitar ikväll och sedan ska det med till mamma imorn på morsdag. 
Blir lite slager ikväll antar jag. Lite roligt ändå, även om mycket är skit musik.

Hard rock..

Mmm långpromenad, mys på stan och massor med god mat har det blivit idag.
Gick först hemifrån hela vägen till stan, sedan upp till domkyrkan och tog oss lite lunch. Mumsig kycklingsallad. Sedan bar det av ner till operan som pappa inte hade sett så vi satt där nere en stund och njöt i solen. Gick en lång promenad därifrån och till järntorget och sedan upp till domkyrkan igen. Mötte upp mamma och älskling på centralen och gick upp på avenyn och åt jätte god mat på Hard rock cafe. Och efterätten ska vi inte snacka om. MUMS. Hihi var nog bra att vi gick så mycket innan kan jag säga. Sedan bar det av hit hem där vi nu sitter och kollar på slagerfestivalen och får väl hoppas på sverige då såklart.
Får väl se om det blir något mer bloggande under helgen. Ska iväg till skolan imorgon iallafall.


Pappa...

Nu har pappa kommit hit. Väldigt trevligt :) Hinner inte skriva nått idag och får väl se hur de blir imorn också..
Var iallafall på affären och handlade lite förut, pappa köpte 2 kg godis till oss.. Hihi.. Och jag som bara brukar äta på lördagar. Men men, han är ju bara här 1-2 ggr per år så man får väl offra sig.

Puss

Vänner..

Ska sova hos Angelica inatt. Skönt, så jag slipper komma hem kl 12 och upp igen kl 4. Alltid lika trevligt att komma hem till dom och umgås lite. Synd bara att man ska upp så tidigt så de blir en snabb läggdags när man har kommit dit. Men men umgås får vi ju göra iallafall.
Låg kvar länge i sängen i morses och gosade med Yrla. Låg och tänkte på alla mina vänner som är utspridda över landet. Så synd att man inte kan träffas oftare, att man inte hörs av oftare. Tråkigt att jag flyttat så mycket men även att andra flyttat ifrån mig. Jag ångrar inte för en sekund att jag har flyttat ner till Göteborg och min älskling men ibland saknar jag gamla tider. Då allt var så lätt och problemen var stora som "oh jag har prov på 1 HELT kapitell tills på fredag". Mmm men man ska ju inte leva i dåtid utan i nutid så jag låg där och kom på en massa positivt med vad jag har nu. Och jag kom nog fram till att jag ändå har de jäkligt bra här och nu. Underbar sambo, stundande bröllop ;), härliga gooa vänner, fin ny lägenhet, gosig kisse, mer än 2/3 delar av min högskoleutbildning klar, fin familj mm. Så jag ska nog inte klaga så mycket tror jag allt :)
Ne nu ska jag ta och göra mig iordning för jobbet ikväll.


För lite sömn.

Usch va jobbigt det var att gå upp kl 04.00 i morses kan jag lova. Speciellt eftersom våran älskade lilla katt tyckte det var roligt att hålla mig vaken till kl 12. Men men tur att det bara är en dag jag vart tvungen att gå upp så tidigt denna veckan. Imorgon jobbar jag kväll, skönt. Ska kanske sova över hos Angelica då. Mysigt. Hinner ju knappt träffas något nu när man har praktik. Träffades lite grann idag men annars har de inte blivit nått.
Tog mig en lång lunch på jobbet idag med David. Satt i fiket och åt en god sallad och snackade lite skit. Behövs ibland det också.
Har precis fått en god middag serverad av min älskling här och väntar nu på att smälta den lite och sedan bär det av till gymet. Ska träna överkropp idag. Usch de är inte så skoj, alltid jobbigt och så får jag ju sån hemsk träningsvärk dagen efter. Hihi kanske beror på att jag är lite otränad. Men vem vet ;)
Annars, nee de händer inte så mycket alls. Måste snart börja plugga. Suck de har jag sagt varje dag nu minst en vecka. Men jag har iallafall anmält mig till tentan, så slipper jag komma dit och skämmas över att jag inte gjort de.

Byte

Gjorde ett byte igår. Bytte min söndag dag till måndag dag istället. Mycket skönare att vara hemma och umgås en söndag än att sitta hemma själv på måndagen. Och så tyckte inte min handledare att jag skulle behöva komma in och jobba en söndag utan betalt ;) HIhi.. Skönt. Men imorgon blir de tidig uppgång runt 4. Mm skoj..
Händer inte så mycket idag. Älsklingen och Robin sitter här brevid mig och spelar lite mario cart och är bakis. De va iväg på någon skoj fest igår. Jag kom ju dock hem lite för sent för att åka dit tyvärr. Blir nog en liten lång promenad sedan, ut och få lite motion/luft är inte så fel. Men vädret är väl inte de bästa, har bara 9 grader varmt ute. Brr.. Jämfört med 25 förra veckan. Men men sommaren kommer väl snart.
Inte länge kvar till tentan och seminarier nu alltså, jag måste verkligen  ta tag i dem snarast. Känner bara att jag inte hinner nått nu när jag är i borås hela tiden och praktiserar. När man kommer hem är man så trött och ska upp så tidigt att man knappt kan göra annat än att äta och sova. Men nån gång ska jag då hinna plugga var de tänkt iallfall.
Jaja min pappa kommer hit på onsdag iallafall. Ska bli roligt. Var ett tag sedan han var nere. Var väl i november tror jag. Ska bli roligt, får väl se vad vi hittar på. Kanske tar oss till Liseberg nån dag och kanske in till stan. Hoppas iallafall på fin väder så vi kan sitta ute i solen och bara njuta.

Ne nu ska jag ta en dusch och sedan blir det utgång..


Hinner med

ett inlägg idag också innan jag åker iväg till borås. Behöver inte åka förens 12.30 typ istället för 10 i 11. KOm på att jag inte behöver byta om eller något sådant innan jobbet. Så jag kunde ta den senare bussen. Inga arbetskläder innom psykiatrin inte. De har dem inte råd med. Suck.. Men men man ska ju  vara så "normal" som möjligt och patienteran ska ha en så "normal" sjukhusmiljö som möjligt så det kanske är bra. Ska iallfall gå med en annan handledare i helgen. Ska bli lite roligt och se hur det är att gå med någon annan också. Trevligt.
Sover hos david inatt. Skönt att inte behöva krångla med bussar hem till g bg och tillbaka till borås imorgon bitti. Usch de funkar inte alls bra med bussar på helgerna. Men men..
Hockeyn gick ju inte sådär väldans bra igår. Hejade ju på både Finland och Sverige då såklart. Ingen av dem vann men en bra match blev det iallafall mellan Sverige och Canada. Blir ju en match mellan Sverige och Finland endå men tyvärr bara om 3:e plats.

Hm undra om det kommer regna ute idag, grå himel och lite sådär tryckande i luften.

Hockey..

Idag har vi hunnit med en hel del här hemma. Började med att ta oss en välförtjänt sovmorgon till ca kl 9.00. Det är bra sovmorgon nu för tiden. Suck, ibland är det inte så roligt att bli vuxen. Efter en god frukost ringde Bella, och hon tog med sig Thea och Rikky hit på lite rabarberpaj och annat smått och gott. Vid halv 2 bar det av ut till rannebergen där vi träffade mamma och mina syskon. Gick hem till Veronica och tittade på hennes lilla nya kattbebis. Så liten, får nästan plats i handen :) Fick en massa gott fika där också. Så har fikat 2 ggr idag. Mumsigt.. Älsklingen fixade Jespers cykel också, så nu blir han glad när han kommer hem. Tog oss hemmåt med spårvagnen och tog en liten sväng in till guldfynd också. Ohh vilken fin ring jag hittade till min älskling. Men men, inte billigt med guld klack ringar så det får kanske vänta ett tag. Nu blir det iallafall hockey för hela slanten under kvällen. Nu kollar vi på Ryssland-Finland och senare blir det ju Sverige. Så det är mys.
Upp tidigt imorn också, till borås...

Sen kväll

Oh såhär sent har jag inte vart uppe på ett tag. När man måste gå upp innan klockan 5 på morgonen så är de inte så ofta man orkar vara uppe även om man råkar vara ledig dagen efter. Och vet ni, jag är faktiskt ledig imorn också. Ska bli skönt. Vila upp mig för 3 jobbiga dagar med massa jobb.
Imorn ska jag plugga lite här hemma, är nog dags att börja med det nu har jag upptäckt. Sedan ska vi åka iväg till mamma älsklingen och jag. Tillbaka till gamla hemtrakter och mysigt att hälsa på dem. Blir nog inte så värst länge då de ska åka iväg till Alingsås lite senare på kvällen och jag ska ju upp på lördag så jag kan inte åka med.
Ne nu får de bli lite kvällsfika och sedan bär de av till sängen.
Natti natti

Tidig morgonmotion

Japp idag gick jag och älsklingen upp innan 8 på våran lediga dag. Eller iallfall på MIN lediga dag. Han började inte förens kl 10.30 så vi vart tvugna att gå upp för att hinna med ett litet gympass innan han skulle till skolan. Skönt, körde ben idag. Usch och fy vad klen man är. Ska verkligen försöka hålla detta med 3 ggr i veckan nu. Försöka ialla fall. Denna veckan sket de sig tyvärr, jobbar ju hela helgen så hinner inte träna då.
Annars ja, har fått schema för mina första 3 veckor i sommar. OCh har redan vart tvungen att be om att ändra en tid. Så jag kan åka upp till mina gamla hemtrakter och inte behöva åka hem efter 1 dag. Gick bra iaf och jag fick den tid jag ville ha. Så jag blir uppe mellan den 6-9 juni. En snabb visit men har ju inte varit uppe på över 2 år så vill iallafall åka upp en liten snabbis.
Ska förhoppningsvis träffa David idag eller imorgon. Ska låna hans lägenhet i borås i helgen. Tar mig ju inte till praktiken innan kl 10 på lördagar och söndagar annars. Och det är väl lite väl sent när man ska börja kvart i 7.

Ne nu ska jag ta mig något att äta såhär efter träningen.

Biverkningar

Idag har jag spenderat min dag på Sahlgrenska sjukhus och fått en liten utbildningsdag/informationsdag om läkemedelsbiverkningar. Jätte intressant, speciellt när man kommer jobba mitt uppe i det och det faktiskt finns folk som dör pga läkemedel. Var där med min handledare och en annan sköterska, trevligt.
Sedan blev de bråttom hem för att handla lite och så kom mattes mamma och Peter hit på lite middag och sådär. Diskuterade sommaren och hur vi skulle lägga upp de där i augusti. Vad vi behöver hjälp med mm. Kom fram till att de mesta är nog fixat och klart. Sedan finns det alltid lite smågrejer som ska göras och fixas. Men de löser sig alltid.
Imorgon är jag ledig :) Såå skönt att bara slappa lite. Träna klockan 8 på morgonen iof men de ska bara bli skönt. Ska in en sväng på blomsterlandet på morgonen också och välja lite blommor. Kommer gå fint, har ju i princip bestämt mig för vad jag ska ha för några iallafall. Lite plugg måste det nog bli också, har ju både stundande seminarium, inlämningsuppgifter och tenta.

Ne nu ska jag springa ner i tvättstugan här.

Tillbaka till verkligheten.

Japp imorn ska jag upp kl 05.00. Riktig sovmorgon när man praktiserar i borås. Behöver egentligen gå upp kl 03.30 om jag ska hinna in till borås till kl 06.45.. Men som tur är har jag en snäll handledare så jag kan komma en heltimme senare och inte behöver gå upp förens senare då :)
Idag var de en riktigt slapp dag. Mamma, Jossie och Robin har varit här och hälsat på en sväng. OCh nu håller vi på att tvätta för fullt. Börjar faktiskt bli lite trött, även fast vi hoppade över gymet idag. Sån träningsvärk sedan i fredags fortfarande. Tog verkligen ut mig.
Ne nu blir de lite kvällsfika och sedan ska jag sova. Natti natti

Stranden.

Idag ringde klockan vid halv 9 och det var dags att stiga upp för att hinna med allt som skulle göras innan vi åkte iväg. Men inte orkade jag gå upp då inte, släpade mig upp när min älskling hade gjort iordning frukost. Märks att man har sovit dåligt i flera dagar. Då är man trött trotts att man fått sova massor. Fick skynda oss med allt här hemma och näst intill springa in på coop och handla det vi skulle ha med ner till sillvik. Vi kom väl dit vid 11 något sånt. Hur underbar som helst. Kom lite mer vänner dit och vi hade en heldag i solen med grillning. Både av maten och av oss själva. Älsklings rygg är jätte röd och jag har fått en röd näsa och lite rött bröst.  Men härligt var det iallafall. Nu är vi hemma och tar de lite lungt, kom nyss ut ur duschen. Tror nog att vi blir hemma  ikväll. Så himla trötta av all denna solning ;) Blir mys pys..

Underbart väder..

Första lediga dagen från praktiken idag. Härligt, har ju en del att ta in därifrån. Är inte riktigt som att jobba med fysiskt sjuka människor som vi gjort tidigare. Men gud så spännande. Började dagen med att lata oss lite grann, sov ända tills kl 9 ;) sedan vart de lång frukost och därefter bar det av till de nya gymet. Ojoj va mycket större det är än de förra vi tränade på. Körde väl 1,5 timme överkropp. Hur skönt som helst. Ska bara se till att gå¨dit 2-3 ggr i veckan nu igen och inte börja slappa som sist. Sedan gick vi hemmåt och fixade upp en del grejer som var kvar att fixa i lgh. Hyresvärden kom förbi och bytte ut ett handtag och lite grejer i badrummet. Ska köpa lite snygga hyllor och sätta upp där inne sedan :)
Resten av dagen spenderades i solen. Både ute och på våran underbara balkong. Åt en mysig middag där ute och har precis kollat klart på en film, 27 dresses. Jätte mysig. Blir strax sänggång då vi ska upp rätt tidigt imorgon och åka iväg till havet med en del vänner. Blir solning och god mat hoppas jag på. Bara vårat fina väder håller i sig. Har nog haft över 25 grader idag. Hoppas på fortsatt sådant underbart väder.

natti natti...

Ny soffa

sådär.  Nu har firman kommit och hämtat våran nya skinnsoffa och bytt ut den till en likadan också ny soffa ;)
Det var nämligen lite bortskavt läder på den första och det är ju inget man betalar massor med pengar för att ha inte. Den är iallafall jätte snygg. Vit skinn soffa med en härlig divan som jag ligger i  nu och skriver i. Skönt att man köpte den på ett bra ställe så att vi slapp åka in med den själva utan de bara kom och bytte ut den.
Annars gör jag inte mycket. Är påväg till praktiken strax. JObbar kväll idag och tidigt imorn. Ska höra om jag kan få börja lite senare imorn så att jag inte bara får sova 3 timmar inatt. Hon är snäll handledaren så de löser sig säkerligen. Har en elektriker som jag väntar på här hemma också föresten, men han verkar inte dyka upp innan jag går. Men han har nyckel och tillåtelse att gå in om vi inte skulle vara hemma. Måste fixa en del av våra eluttag. Allt är typ från 70 talet tror jag. Vissa funkar, vissa inte.

Ne nu ska jag traska iväg till spårvagnen.

Första praktikdagarna

är nu avklarade. Har haft det riktigt bra faktiskt. VAr väl ändå lite nervös igår när jag ringde på dörren för att komma in till avdelningen. Har ju ändå inte jobbat med dessa sjukdomar förut. Även om mitt förra jobb var lite åt det hållet. Träffade många intressanta och spännande patienter och personal och tror nog att jag kommer trivas bra där borta. Synd bara att det är i borås, vilket innebär att jag när jag börjar jobba kl 06.45 måste gå upp kl halv 4.. Halv 4, mitt i natten alltså.
Ja annars händer inte mycket. Kom hem tidigt från praktiken idag så han med älsklingen bort till Hornbasch (stavning?) och handlade lite l prylar. Behövs ju en del grejer till den nya lägenheten. Trivs jätte bra med området och allting här. Kommer snabbt in till stan också :)

Ne nu blir de natti natti här..

Nya lägenheten :)

Sådär, nu var de flyttat och klart. Eller klart vet jag inte, har ju inte fått upp allt här hemma än. Står en hel del lådor lite här och var och inga mattor har vi köpt än. Flytten gick över förväntan annnars. Allt gick in i den stora bilen och de tog väl matte och grabbarna 1 timme att lasta in allt och sedan lika lång tid att bära upp allt, 3 trappor upp. Usch för spiraltrappor. Jobbigaste var nog soffan som vi var och hämtade på mio samma dag. En ända stor klump som skulle upp. 3 starka killar som hade STORA problem med att få upp den kan jag säga. Fick börja min uppackning med att städa hela köket. Suck. att folk inte kan städa efter sig alltså. Hår och mat rester överallt och inte ens torkat ut lådorna. Snuskigt. Badrumet fick också städas och badkaret vart som nytt när de var rengjort. Så nu väntar vi på att få nya tapeter och golv, vilket kan ta upp till 3 månader :S
 Idag ska jag börja min nya praktik i borås. Psykosen ska jag vara på, ska bli riktigt intressant. Men har inte fått schemat ä'n och de känns ju lite jobbigt. Har väl kommit bort på posten nu när vi har flyttat och allt. Jobbar ialla fall kväll idag och idigt imorn så ska få sova över hos Angelica inatt. Mysigt..
Nu ska jag ta och mysa lite med Yrla och fundera ut vad jag ska kunna ha för kläder på mig på praktiken..