Första skoldagen.

Idag började alltså skolan igen. Och inte var de någe lungt börjande som man hade på grundskolan eller gymnasiet inte. Här körde vi på allt vad vi hade och började direkt och prata om hur vi ska skriva våran uppsatts mm. Oh man blir faktiskt en hel del nervös när man hör sånt där. Tur att jag och Angelica bestämde innan sommaren attt vi skulle skriva tillsammans iallfall :) så har man ju ett problem löst.
Fick sluta tidigt idag, vid halv 2. Men inte blev de bättre för de för de gick ingen buss förens kl tio i 3. GIck runt och pratade och kollade lite granna på stan med Angelica under tiden. Trevligt de med.
Målaren/tapetseraren har varit här hela dagen. Han har rivit ut alla tapeter i hallen och vardagsrummet nu. Men inte hunnit med att sätta upp några nya. Undra hur lång tid de kommer ta att göra klart allt. Hade ju varit så skönt om de var klart tills helgen. Både för att då hade vi kunnat kolla på mattor, gardiner och sådant pluss att de hade blivit lättare med kissen som nu är ute på ön hos svärmor. Men vi får väl se hur fort de går. Just nu är nästan alla våra saker intryckta i sovrummet iallafall så där inne är de rejält trångt.

Annars, njaa inte hänt så mycket sedan igår. Har lyckats bli helt blå om benen idag. Nya blåa jeans som färgar jätte mycket. Ser ut som jag har blåmärken över hela benen. Får bli en dusch här nu. Och sedan ska jag städa ut lite ur köket så de inte blir så mycket att plocka bort när han ska börja här inne..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback