Sista dagarna

Ja nu var de dags att bege sig mot bussen till Borås igen. IKväll och imorgon jobbar jag, sedan är de slut på borås sjukhus. Skönt att vara klar, men de har varit en super rolig och givande praktik också. Känns som man har vuxit en hel del i sin nya roll som sjuksköterska. Eller snart, snart är jag sjuksköterska :) Inte mycket alls kvar nu till examen. Har två kurser kvar, inga sånna där jätte jobbiga kurser. Ska bli super skoj att få komma ut på vårdcentral och praktisera lite. Har ju funderingar på att läsa till distriktsköterska sedan.. Men de blir ju senare, mycket annat man ska hinna med i livet först. Nej nu måste jag ta och göra mig iordning och springa till bussen...

Ha en fin kväll..

Roligt..

Ja nu var den första intervjuen avklarad :) Gick super bra... Hihi...
Annars har jag inte gjort mycket idag, tagit de lungt.. Kan ju behövas när jag ska till jobbet imorgon och sova över på sjukhuset. De tar faktiskt en hel del energi.

Ska strax ta och göra ett litet ryck här hemma och försöka dammsuga och damma av lite. Har inte riktigt orkat med de idag. Sedan blir de en semla :) Eller jaa min semla räknas väl inte riktigt eftersom den är med en massa vanlijkräm istället för mandelmassa, men den ser ju iallfall ut som en semla, mums...

Ännu en helg avverkad..

på praktiken... Så nu är de bara två pass kvar, onsdag kväll och torsdag dag. Så blir att sova över på sjukhuset igen.
Annars, jaa har precis kommit hem från gymet. Har äntligen lyckats släpa oss dit. Klarade seminariet idag fint fint, skönt att ha de gjort nu är de bara grupptentan kvar sedan är första kursen på denna sista termin avverkad.

På tal om att de är sista terminen för mig nu, ska på anställningsintervju imorgon. Börjar bli super nervös men de kommer säkert gå bra. Inte säkert att man får jobbet men roligt att bara få komma på en intervju iallfall. Ska på en till på fredag också :) Roligt, men ändå nervöst..

Nu ska vi titta på csi...

Ledig helg..

Ja i torsdags jobbade jag dagen och sedan när jag kom hem väntade de en lång och skön ledig helg (ledig idag också). Underbart tänkte jag men han bara komma hem innan jag kände att de inte stod rätt till i halsen. Kvällen gick bra och jag och darling tvättade och stod i här hemma. Fredagmorgon, min första lediga fredag på länge, vaknar jag och känner mig super sjuk. Sedan låg jag sjuk lördag och söndag också. Så vårat alla hjärtans dag mys får vänta tills en annan dag. Tror de blir bio och god mat nu när Stig larsson boken har biopremiär. Både jag och älskling gillar ju verkligen böckerna :)
Idag mår jag lite bättre och har grejat och fixat här hemma hela dage. Var upp tidigt och iväg och handlade, sedan var de städning, damsugning, diskning, tvättning och BAKNING som stod på schemat. Allt de är nu klart och jag har två sorters nybakta bröd här hemma som ska ätas på ikväll och imorgon. Vi äter ju en hel del bröd här hemma, och jag har kommit på att de kanske är bättre att göra de själv. Om inte annat så slipper man iallfall en massa med E ämnen och annat skräp. Och man vet precis hur mycket socker de är i brödet :)
Får besök ikväll, trevligt.. Men vi får väl se hur de går. Tror hon ska sova över här iallfall. Hoppas verkligen det.
Nu ska jag ta och ge mig själv lite belöning för allt bra jag har gjort under förmiddagen och ta och spela lite wow.

Problem med bloggen..

Undra om de bara är jag som har problem att uppdatera min blogg??

Försöker igen imorgon.. Natti natti..

Ledig..

Nu så sitter jag hemma i soffan med datorn i knät och kollar på skidorna, superkombination. Hoppas på Anja men jag vet inte, känns inte som att formen är på topp.
Jag är ju som ni märker hemma idag. Ledig :) skönt, nu har jag ju haft mina tre första pass på UVA och de har ju gått super bra. Inga stora misstag och mina patienter mår så bra som möjligt. Lite jobbigt var de väl att sova över på sjukhuset igår natt. Jag och anna trängdes i de där lilla rummet på våra madrasser. Nästa natt jag ska sova där blir det iallfall en extra filt, kallt.  Och eftersom jag inte kom hem förens vid 6 igår så har jag inte hunnit göra så mycket alls sedan sist jag skrev, blir ju så nu kommer nästan bo på sjukhuset. Har lite skolarbeta jag borde sätta mig med nu, en uppgift som ska skrivas till ett seminarie vi har under praktik perioden. Ska kolla klart på skidorna sedan ska jag kolla lite på uppgiften, har ju inte böckerna just nu så kan bara göra förarbetet.

Helgen...

Så var de helt plötsligt ett par dagar sedan jag skrev sist igen. Tiden bara springer förbi, jag hinner inte med.
Men men i helgen har jag haft massa mys för mig. I fredags var jag på stan med en kompis och tog en fika och en långpromenad runt på stan. Letade efter ett par skor till praktiken/jobbet men inte då, verkade inte finnas ett ända par i hela Göteborg. På kvällen gick jag och älskling en långpromenad bort till Bella och kollade på lets dance med henne. Blev en rätt tidig kväll då vi allihopa var trötta och Bella skulle upp tidigt.
Lördagen blev en riktig mysdag med älsklingen, vi skulle kolla på skidorna (som sedan inte blev av, pga dimma) men vi gick iväg till backa plan och kollade på en matta och lite andra saker. Mattan har vi för övrigt beställt, så den kommer förhoppningsvis imorgon. Så fin, och kommer passa super bra här hemma. Kvällen på lördagen var party kväll för älsklinge, jag orkade inte följa med utan Bella kom hit och hade myskväll med mig framför tvn och massa godis. Vi åkte även in till stan en sväng och hade tänkt oss en fika men alla fik där vi ville sitta var antingen omgjorda till barer (för länge sedan vi var på fik?) eller fulla. Så vi gick mest runt en sväng och kollade på folk innan Bella skjutsade hem mig.
Söndagen, ja vad hände då.Inget särskillt tror jag. Inte vad jag kommer ihåg iallfall.
Igår var jag inne på stan med ett litet hopp om att hitta ett par sandaler. Och vet ni vad, i den första affären jag går in så hittar jag dem, ett par underbart sköna sandaler precis sånna som jag ville ha. Så då var dagens viktiga avklarad. Resten av dagen gick väl åt åt att vara nervös inför idag, har nämligen haft min första praktikdag idag. Gick faktiskt riktigt bra, förvirrad och helt full i skallen men jag gjorde allt jag skulle och ingen av mina patienter mådde dåligt av min vård :D Så jobbar nu hela veckan, blir antagligen inget skrivet här. Kommer sova i borås mellan ons-tor och mellan lör-sön..