Valborg..

Nu är det strax säng gång här hemma. Upp vid 05.30 imorgon igen och åka iväg till alingsås och praktiken. Så ska jag alltså spendera min valborgsmässoafton. Praktiserar ju på fredag också så hinner ju inte med något skoj på kvällen heller. Men vad gör man inte för skolan ;)
Annars har jag faktiskt varit ledig idag, skönt. Var inne i stan och lämnade tillbaka lite skolböcker på biblioteket och lånade några nya. Sedan gick jag runt en stund på stan och lyckades faktiskt hitta både en väska och ett par SKÖNA skor. Ni som känner mig vet att jag alltid har problem med skor. De är aldrig bra. Men får väl se, lär väl få skavsår av dessa också men måste härda fötterna lite. Sedan brukar de gå bra när blåsorna väl har läkt.

Ser fram emot lördagen. Ska bli väldigt skojigt att åka och hälsa på lite :D

Nu ska jag kolla klart på hockeyn och sedan ta och lägga mig..
Natti natti

Ny praktik.

Nu har jag börjat min nya praktik, eller jag har ju varit där en veckan nu ;) Går helt okey. Vet inte om hemsjukvård är något för mig men jag har iallfall fått göra lite roliga saker och fått se sånt som jag inte sett förut.

I fredags blev det en riktigt tidig kväll, super trött efter en hel vecka med att gå upp 05.30. När jag kom hem satte vi igång att städa våran balkong, så nu är den ren och fin. Sedan kollade vi på så ska det låta och sedan spelade vi en stund och därefter stupade jag i säng.

Lördagen blev betydligt med aktiv. Började med en relativt tidig uppgång och en super god frukost som älsklingen hade fixat. Sedan tog vi oss en långpromenad bort till Bella där vi direkt började med jobbet att packa in i stora flytt bilen. Efter mycket packande och mååånga lådor senare körde vi iväg till lagret där hon ska ha sina grejer tills hon har hittat den perfekta lägenheten. En massa inpackande och sådär men när de väl var klart kändes de super. Bella skjutsade hem oss och där väntade mamma, barnen och Veronica och vi fixade en del fika och ett födelsedagskalas för mamma :) Massa fina presenter fick hon och vi fick massa goda bullar :) Mums..
Sedan var ju meningen att vi skulle gå ut på kvällen. Meeen mitt huvud ville inte riktigt vara med efter den långa dagen så de blev inget av med krogen för oss, tyvärr. Men mysigt hade vi ändå.

Idag sov vi riktigt länge, skönt. När vi äntligen hade pallat oss upp satte vi oss faktiskt och pluggade (!). Japp äntligen lyckades vi få tummen ur och plugga lite. Skönt att få de gjort. Dock inte riktigt klar än men de är inte mycket kvar iallfall. Sedan har vi varit iväg på både blomsterlandet och biltema och fixat lite grejer. För en liten stund sedan kom vi också på att vi hade köpt grejer för rengörning av våran skinnsoffa för ett tag sedan så de var bara att hugga i och börja städa den. Både städning och smörjning av skinnet fick de bli. Så fin den blev, ser nästan ny ut igen.

Nu ska vi springa ner i tvätten och sedan ska vi äta lite gott.. >Ha de fint allihopa..


Börjar närma sig..

Ja nu har man haft de andra seminariet och de andra grupparbetet är alltså klart. Imorgon bitti ska vi in igen och redovisa arbete 3, ska bli skönt att bli klar med det. På måndag så börjar nästa praktik, hemtjänsten. Ska bli skojigt och se vad en sjuksköterska gör inom hemtjänsten, men vet ju vad undersköterskorna gör men man har ju inte så stor koll på sjuksköterskorna. Så de är vad jag ska göra tre veckor nu framöver. Sedan efter de så är de tre veckor på vårdcentral som gäller. Det ska verkligen bli skoj :)

Sitter och kollar lite granna på sjukhuset på tv just nu. Riktigt intressant och skoj att få se lite från "verkligheten", även om de kanske inte är riktigt som man kommer ha det när man börjar jobba.
Ska fortsätta kolla lite här innan jag ska läsa igenom vårat arbete och ta ut vad som ska sägas imorgon..

Påsken..

Så nu var påsken över, har haft de super bra med både besök av min familj och ett besök ute hos svärmor. Massor med mat och massor med godis. Mm man känner verkligen att man behöver träna efter detta kan jag ju säga. Så imorgon blir de gymet, första gången på jaa över 1 månad. Har ju varit sjuk i tre veckor så de har ju inte blivit någon träning för mig.
Jaja idag har jag varit på sjukhuset och tagit tbc testet, ppd. Det är för att de ska veta om jag behöver vaccinera mig eller inte. Ifall jag behöver göra de så blir de spruta på fredag :S

Ojoj nu såg jag att favoritprogramet började. BETTY :D

Ny frisyr..

Sådär, nu har jag äntligen tagit tag i mitt hår och klippt mig (har ju inte vart hos frisören sedan nån dag efter bröllopet, pga min frisörskräck;)). Så nu har jag ca 20 cm kortare hår och lugg, LUGG, de har jag inte haft sedan jag gick i 6an tror jag. Sedan har alla frisörer jag träffat avrått mig för detta. Men itne hon idag inte. Jag bad henne klippa som hon ville och vips så hade jag kort uppklippt hår och en söt snelugg. Passar helt ok, men man är ju riktigt ovan med de. Kände knappt igen mig när jag kollade mig själv i spegeln. Men antagligen känns de bättre om ett par dagar/veckor när håret växt till sig lite. Tack föresten för att du följde med och var smakråd Bella..
Efter frisören så åkte jag in till stan och biblioteket. Lånade ett par böcker om rehabilitering som vi ska använda till vårat grupparbete. Mötte upp mamma och Veronica för en fika i nordstan innan jag begav mig hemmåt med mitt nyinköpta kattkoppel. Direkt när jag kom hem så tog jag med mig yrla ut på gården på en liten promenad, observera LITEN. Så fort vi kommer utanför dörren så skakar hon. Usch va hon är rädd när vi är ute. Men de gick ändå bra, hon vågade förflytta sig några meter och hon blev inte allt för rädd när småbarnen kom fram för att klappa på henne.
Nu är de hockey som gäller...

Nu såå.

Nu börjar de arta sig lite granna här hemma. Kroppen börjar må bättre, näsan har slutat rinna och huvudet känns lite klarare. Bara mitt höger öra som inte riktigt vill vara med i matchen än. Hör fortfarande dåligt på de, känns som att man är under vatten ungefär. Men men de börjar ju bli bättre iallfall och de är himlans skönt.
I helgen har de inte hänt mycket alls, tog de väldigt lungt hela helgen. Blev lite dataspelande och sådant både på fredagen och lördagen. Sitter man ändå hemma så varför inte :) Var på backaplan en sväng på lördagen också och hittade två fina toppar och en bh. Härligt med lite vårfärger.
Nu ska jag strax sätta igång med lite mat här hemma, får se vad jag lyckas åstakomma idag. Sedan ska jag sätta mig och kolla igenom allt till seminariet imorgon..

Inte bättre..

Jav var iallfall hemma en hel dag innan jag bestämde mig för att jag inte blivit något bättre sedan jag varit hos läkaren och haft behandling i nästan 6 hela dagar. Så jag gick iväg till vårdcentralen som har jouröppet i tisdags eftermiddag och efter 3 timmars väntan fick jag träffa en läkare som såg att min öroninflammation INTE var bra. Han undrade ocksåvad den där andra läkaren tänkte med när han inte skrev ut någon "vanlig" antibiotika till mig. Han konstaterade också Bihålsinflammation, som jag misstänkt. Så förutom antibiotika fick jag två andra sorters tabletter. Inte ofta man äter såhär mycket tabletter inte.. Suck.. Men nu när jag fick vila mig lite granna så känner jag mig faktiskt en aning bättre :) hoppas hoppas, för med de fina vårvädret som är här vill jag inte missa i helgen.

Nu ska jag ta och försöka göra mig iordning lite granna här.