After Work..

Japp, idag blev de möte med handledaren, gick väl bra. Är en del vi ska fixa och greja med bara innan vi skriver klart diskussionen. Men de kommer nog gå fint tror jag. Vi ska nog vara glada att hon är så nogrann. Då blir det inte lika mycket för opponenterna att klaga på och för oss att kompletera sedan :)
Efter mötet begav vi oss till Lounge på After work. Jätte mysigt med lite cider och mat.. Alltid trevligt med gott sällskap.
Kom nyss hem då angelica åke tillbaka till Borås.. Nu är de idol på tvn så de blir väl det ikväll och sedann lite mys med darlingen. Imorgon kommer ju Thomas och Angelica hit. Ska bli jätte roligt, och vi är nog 10 stycken som ska på julbordet imorgon också :) Super skoj ska det bli...

Och ingen behöver oroa sig, vi åker inte till bangkok, vi landar inte där och åker inte ens över :)
Åker till Krabi flygplats och som Thailand experten sa så har inte några demonstranter någon anledning till att gå in där. Anledningen till att de ocuperade de andra var ju för att hindra premiärministern och hans ministrar från att flyga och träffa varandra. Och de har inget med att de vill skada turister att göra.
Skönt att vi inte valde att åka till Hua hin eller något sådant, då hade vi ju landat i Bangkok...

Nu ska jag sätta mig vid tvn....

Äntligen lite andrum..

Idag har jag varit hemma HELA dagen och bara tagit de lungt. Suttit lite vid datorn, pratat i telefon och bara slöat. Underbart med lite ledigt från uppsatsen, vi bestämde nämligen igår att vi behövde lite ledigt. Så idag var en ledig dag. Och imorgon ska vi hem till våran handledare och hon bor ju här i Göteborg så jag slipper åka till Borås. Skönt, lite sovmorgon då också.
Blir gymet ikväll, ett skönt Pump pass står på kalenderna. Ska bli skönt.. Har faktiskt inte någon träningsvärk alls sedan i tisdags, efter all den mag träningen som jag körde då trode jag att de skulle vara värre än de är. Bra de, annars hade de varit svårt att träna idag.

Nu ska jag fixa lite med maten, kyckling och ris. Mumsigt...

Jippie :D

Japp nu var det iallfall bestämt vad som ska göras på jul. Vi åker iväg den 21/12 till Thailand och Khao lak.. Underbart.. Har ju inte varit där tidigare (Jo thailand men inte detta stället) och jag har även en till anledning att åka till just denna vackra by. Det var näligen där som Emelie dog för 4 år sedan. Det är där jag kan gå och titta och lägga blommor. Gå på en minnescermoni mm. Det har ju inte varit någon från släkten där nere sedan de hände. Så de känns som att hedra henne lite på ett sätt. Samtidigt så är de ju kanske lite jobbigt att göra det på sin bröllopsresa, men jag vet att hon hade velat att jag skulle vara glad och lycklig där nere så jag tror de kommer bli underbart. Och det är ju trots allt en av thailands vackraste och underbarraste platser. Så ja, till jul ska jag ner dit och ha min bröllopsresa och hedra min älskade moster.

Annars händer inte så värst mycket, sitter fortfarande i skolan hela dagarna och skriver på uppsatsen. Bara längtar tills den är klar nu. Får väl se hur det går men det känns som att vi ligger bra till i  tidsplaneringen iallfall, skönt.
Var på gymet en sväng igår och tränade lite. Får ju se till att hålla igång nu när vi helt plötsligt har lyckats få en badsäsong till jul :P

Ska ta och börja med maten strax, slutade lite tidigare idag så jag han före älsklingen hem så får passa på att laga mat för en gångs skull. Annars är de alltid jag som kommer hem sent och han som redan nästan är klar med maten.

Just de...

Bilderna skrev jag ju i förra inlägget, glömde ju faktiskt att lägga in en bild där ju :)

Från min och Angelicas myskväll häromveckan. Vi lyckades faktiskt göra riktigt goda mohjitos.. Mumsigt. Med både rom och mynta. Inte alls lika lätt med myntan och limen och så som man ser på krogen. Kanske kan behöva lite träning :)

Här kommer

Här kommer bilderna från i fredags som jag hade tänkt lägga in då.

Hm lyckades inte vända på en innan jag la in den, skit också.. Jaja.. Ville bara visa vilket underbart fint väder vi hade de i fredags. Detta är från bussen påväg till skolan. Myspys..
Igår var vi ute på lång promenad. Var ute hela dagen och var väl hemma vid 5. Blev lite god mat och sådär och sedan en bra film på kvällen. Mycket mer orkade vi inte efter hela dagen ute.  Idag har vi haft massa besök här hemma. Jätte trevligt och alltid gott med fika. Ska ta och fixa iordning lite här nu innan det är dags för sängen. Måste testa att ringa momma sedan igen också. Var som så länge sedan vi pratades vid.

Funderar fortfarande på jul. Blir nog hemma, resorna var som sagt borta. Och jaa vet inte om thailand lockar tillräckligt.  Blir vi hemma så blir det antagligen en delad julafton igen. Denna gång hos svärmor på förmiddagen och hos mamma på eftermiddagen. Blir säkret skoj det också..

Nej nu ska jag ta och ta tag i hemmet.. Natti natti...

Försökte..

Försökte uppdatera för ett par timmar sedan med lite bilder och sådant från idag. Men inte då, bara server error.. Så nu blir de ett nytt kort inlägg. Sitter vid den lilla datorn och bilderna ligger såklart på den stora, så bilder blir det nog imorgon hoppas jag. Underbar dag idag, sstrålande sol, -1 grad och lite lite snö på backen. Bara i Borås ioförsig, här hemma i Göteborg brukar de ju inte ligga kvar så mycket snö om det blir någon överhuvud taget.

Satt hela dagen inne på skolan (tyvärr , med tanke på vädret) och skrev. KOm en bra bit på vårat resultat faktiskt.. Känns skönt att ha de lite gjort innan helgen, så man inte behöver tänka på de under hela helgen.

Ne nu ska jag kolla klart på idol här hemma.. Hoppas att lille lilljohan åker ut. Han sjunger inte riktigt bra, tycker jag iallfall.

Box :)

Japp, idag blev det av. Kom äntligen iväg och lyckades träna lite boxexercise med min älskling. 75 minuter plåga för mina stackars muskler. De va inte lite jobbigt de kan jag säga. Men så roligt och effektivt.
Han bara till gymet och nu är jag hemma, var ju på skolan hela dagen och fixat och grejat. Blir samma sak imorn såklart.
Sitter och tittar lite på efterlyst just nu, har precistagit mig en underbar dusch och känner att denna slappartid i soffan verkligen behövs. Så nu ska jag sluta skriva här och mysa mer i soffan :D

Inget venezuela

Verkar inte som att de blir något venezuela i år för oss :( Ving hade lyckats göra något så att de inte fanns några hotellrum kvar trots att de stod att de fanns. Så de får nog helt enkelt vänta. Har kollat runt lite på annat också, men de finns inte så mycket att välja på nu när man är ute i inte så god tid tyvärr. Så får väl se, men just nu lutar de åt att vi får skjuta på de lite till.

Annars, jaa de har inte hänt mycket alls sedan sist jag skrev. HAr varit på skolan och hållt på med uppsatsen som vanligt. Hela veckan är helt uppbokad, morgon till kväll. Men imorn hade jag tänkt att hinna med box passet också. Får väl se hur de går med den saken, har ju försökt komma iväg på de hur länge som helst men inte lyckats ta mig dit än. Slutar oftast i att vi tar ett pump pass..
Har precis kollat klart på Ugly Betty och DHw.. Alltid lika mysigt och roligt att ha en tisdagkväll att se fram emot. Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar så ska vi gå ner och hämta den och sedan är det sängen som gäller. Tidig morgon imorgon som sagt..

Mys/plugg helg

Så var ännu en helg över, som jag sagt förut VART tar tiden vägen. Vet inte alls varför tiden går fortare och fortare för varje år som går. Men så är det iallfall.. Tänk när man var liten och en dag kändes som en vecka och en vecka som en månad. Vad hade man inte gett för att ha det lite så ibland nu för tiden. De hade varit underbart.

Oh fick springa från datorn och torka massa kattspy här. Stackars lilla Yrla spydde upp en massa mat. Undra om det berode på de nya kattgodiset som hon fick smaka idag. :S

Jaja helgen har vart mysigt iallfall, blev två lugna kvällar och en hel del plugg. Igår var vi på stan och fikade en sväng med Jesper. Trevligt.. Sedan åkte vi hem och lagade tacos, andra gången på en vecka. Här gillar vi att variera oss ;) Idag har älskling varit ute på styrsö och fixat och donat lite medans jag har suttit hemma och pluggat. Och spelat lite också ioförsig. Roligt att spela lite när man har lite tid över imellan plugget.

Funderingar runt jul nu igen. Vi kanske, kanske ska åka på våran bröllopsresa till jul. Isåfall blir de nog Venezuela/isla margarita. All inklucive och fin fint stort hotell. Får se hur de blir med det. Ska ringa och prata med Ving imorgon. Men skulle vara underbart att komma iväg på resan, vet ju inte alls när vi kommer kunna åka iväg någon gång senare..

Natti natti mina vänner

Wrath of the lich king

Japp då var man körd igen då. "Råkade" ta en sväng förbi onoff igår och kolla in och hitta spelet. Japp då vart jag ju bara tvungen att köpa de också. Hade ju inte förbeställt eller något så att de bara låg där framför mig måste ju ha varit ödet. Antar att jag bara måste börja spela igen ;) MEN jag var iallfall snäll nog att ge spelet till älskling i present, så de blir på hans acount som jag kanske kommer spela lite ibland.. Älskling hade ju nämligen varit super duktig och fått 5or i båda kurserna som han hade förra läsperioden. Måste ju firas på något sätt, och då var de ju bra med ett spel.

Idag har jag suttit hemma och läst mina artiklar, jaaa de är segt och jaaa de är tjatigt. Men de är de jag har gjort iallfalll. Eller inte hela dagen. Vid halv 12 begav vi oss till gymet för ett välbehövligt pump pass. Träffade på älsklings gamla jobbarkompis där också, lite oväntat. Hon  tränar på sats frölunda i vanliga fall. Sedan blev de hem och lite lunch lagande. Nästan direkt när vi duschat och lagat mat så kom svärmor på besök. Hon hade med sig lite gott godis till Yrla och en flaska champange till oss eftersom vi varit så duktiga med skolan. Trevligt..

Nu ska vi strax kolla lite på idol här, orkar inte med något annat ikväll..

Myskväll..

Ja igår så åkte min kära far hem igen. Har varit jätte trevligt som vanligt att ha honom här. Åt massa gott, och hade jätte mysigt hela helgen. Blev tyvärr så att  vi missade mässan :( Så jag fick inte gå på den i år heller, trist. Måste verkligen se till att gå på den nästa år, eller ta mig till skövde när den är där.
Jaja när jag hade sagt hejdå till min pappa så åkte jag iväg till borås. Träffade upp Angelica och satt på skolan ett tag men sedan bar de av hem till henne, i ÖSREGNET. Blöta och goa blev de lite mat och sedan så satte vi igång och pluggade lite granna. Blev massa gott att äta och dricka till Betty och Dhw. Sedan gick vi och la oss och pratade i flera timmar. Upp relativt tidigt imorse, eller nja blev inte förens klockan 9 men vi tog oss en långpromenad ner till skolan för att träffa handledaren vid 11. Var riktigt bra idag, mötet. Kändes jätte bra och nu tror jag att vi är på rätt spår. Att vi verkligen kommer någon vart. Skönt.. Sedan satt vi kvar i skolan till runt 4 och jaa då tog jag mig en promenad i ÖSREGNET ner till bussen hem. Lika mycket regn här hemma tyvärr, förstår verkligen inte vart allt vatten kommer ifrån. De borde ju ta slut någon gång. Ne men inte då, jag lovar att de håller på såhär fram till januari då de blir iskallt.

Nu ska jag ta och göra mig iordning, så jag kan lägga mig och mysa med älskling och lilla Yrla..


Fortfarande..

Jag har fortfarande besök här hemma av pappa. Så blir inte mycket skrivet förens kanske på onsdag när han har åkt hem och jag har varit hemma hos Angelica. Ska nämligen sova över hos henne på tisdag. Ska bli skojigt, iof ska vi ju plugga men de lär bli en hel del snack och äta gott och sådär också..

NU ska vi ta och fika lite här hemma...

Mässa..

Sitter och kollar lite på How I meat your mother här hemma. Är riktigt kul som vanligt.
Satt här hemma igår och hade köpt oss 2 kg godis. Mums.. Åt ju inte upp allt då men en del iallfall. KOllade på idol och hade bara llmänt mysigt.
Idag var de tänkt att gå på mässa, får väl se om de blir av. Mamma har ju som lite ont i foten/benet och vill inte gå på mässan själv..

Nu ska jag vara lite social med mig pappa...

Pappa..

Idag pluggar vi hemma. Sitter med en artikel som ska alalyseras. Funderar på att strunta i den just nu och fixa iordning lite här hemma. Kanske damsuga lite och damma.
Klockan tjugo över 12 ska jag hämta pappa på stationen. Vi ska ta en sväng bort till 4-gott och sedan sätta oss och äta lite lunch på något cafe i haga. Sedan tror jag nog att de blir en lugn kväll för oss. Känner mig inte riktigt fit for fight. Ont i huvudet och tror att jag börjar få lite feber. Träningen igår kanske inte var de bästa :S men de kunde jag ju inte veta då inte.

Ne nu blir de lite fixning här hemma och ska mysa lite med kissen också.

Medium.

Sitter och kollar på Medium, superbra program. Har kollat på nästan alla avsnitten. Fängslande..
Jaja, annars har jag varit på skolan hela dagen. Kommit en bit på vägen faktiskt. Känns bra. Åkte hem från skolan och tog mig en snabb middag innan jag gick iväg och tränade. Så skönt, ett stenhårrt Body Pump pass. Förstår inte, känns som att de blir jobbigare och jobbigareför varje gång jag är där. Borde det inte vara tvärtom, att det blir lättare.
Älskling är iväg på sin vanliga torsdagkväll med grabbarna. Då de sitter och kollar på någon kampsport och sedan spelar lite tv spel och sådär. Säkert jätte trevligt, synd bara att de är så att jag måste gå på träningen själv :P

I imorgon kommer min pappa hit. Ska bli skoj, han brukar ju komma ner sådär två gånger per år. Är ju en bit att åka från Gävle och hit. Han kommer mitt på dagen, får väl se när vi kan träffas. HAn ville gå hit hem så de kanske han får göra medans jag analyserar en artikel. Vi får se hur det blir. I helgen ska vi väl bara ta de lungt, gå ut och äta nått gott och så ska vi gå på mässa. Är hälso/alternativ mässa i helgen. Riktigt intressant, är ju rätt så fashinerad av sånt..

Ne nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen. Blir trött av att sitta och skriva och tänka så länge..
Natti natti

En kväll på akuten..

Igår när jag ahde skrivit mitt inlägg så var allt frid och fröjd. Vi satte oss och kollade på Betty och hade de mysigt här hemma. Men sedan vid halv 9 ringde mamma och berättade att hon ramlat och var på akuten i mölndal. Så då fick vi ta och åka dit, hon var inte alls glad. Och gud vad benet ser ut, helt uppsvällt och läskigt. Stannade där tills röntgen var klar och en stund till. Sedan åkte vi hem för att sova, var ju tidig uppgång som gällde idag också. Men pratade med mamma i morse och de var som tur var inga ben brott. Men hon äter ju blodförtunnande medel, så hon hade kraftig blödning och mjukdelsskador. Sedan upptäckte de även att hon hade ett gamalt brott i foten. Hmm sedan en månad då antagligen. Så det var ingenting att göra åt. Så nu är hon hemma iallfall, skönt. Men får nog hjälpa henne lite nu de närmaste. Hon kan ju inte gå så bra, och ont i armen också, så kryckorna är svåra. Men som sagt, hon mår ju okey iallfall :)

Har varit på skolan hela dagen idag, satt där ända tills klockan 4. Riktigt ambitiösa idag. Sedan blev de bussen hem och nu har vi ätit lite middag. Blev ingen träning idag som jag hade tänkt mig, är för trött efter sena kvällen igår och tidiga morgonen idag. Men men de blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Ska kolla på avsnittet av DHw snart, de vi missade igår.

Köttfärslimpa

Har precis ätait min första egen gjorda köttfärslimpa (eller jaa de var jag och älskling som gjorde den). Super god, hade i lite stark asiatisk sås så den blev stark och god.
Ja, i söndags åkte vi ju ut till ön och svärmor. Blev bjudna på god mat och fika. Jäätte trevligt och mysigt, synd bara att det tar så långt tid att ta sig dit och hem. Blev en sen kväll och läggdags när vi kom hem, trött efter två födelsedagskalas på två dagar. Jobbigt med mycket kakor och godis vet ni :)
Igår var det skolan som gällde, men inte så länge utan tog tåget hem vid halv 11. Vi hade nämligen introduktion på uppsats kursen och Angelica var inte hemma så vi tog en slö dag igår. Blev lite läsa artiklar och sådär på vägen hem. Åkte hem och städade lite, men han bara med lite innan Bella hörde av sig och jag gick iväg hem till henne. Blev en helkväll där borta med massa tjejsnack.
Och idag då, jaa har inte hänt så mycket alls. Har varit på skolan hela dagen, kom hem och började "baka" köttfärslimpan. Ska titta på Betty och Dhw ikväll också. Är ju de enda tv program som jag faktiskt följer.

Blir Box imorgon med älsklingen. Vill verkligen inte missa de passet denna gången också.

Födelsedagskalas X 2..

Igår bar de av till Jesper efter de extremt jobbiga passet på gymet (förstår inte varför de var så himla jobbigt just igår). Min kära morbror kom och hämtade oss utanför dörren så vi behövde inte tänka på alla spårvagnar och bussar och byten och grejer. Skönt.. Men vi såg allt ölen och förstod att vi skulle bli tvugna att ta buss och spårvagn hem :) Blev iallafall bjudna på mammas goda köttfärsås, mamma gör den alltid bäst så är det bara. Och efter det var de fika dags och paketutdelning. Precis när vi satte på kaffebryggaren blev de KOLSVART. All ström i hela lägenheten gick. Och då hade vi till och med stängt av tvn och sådär innan. Så de vara bara till att kolla proppskåpet, men ingenting var trasigt. Hmm skumt, men morbror och älskling gick ner i trappen och hittade ett jour nummer att ringa. Så efter en halvtimme och en jäkla massa letade och tändande av levande ljus sattes strömmen helt plötsligt på igen. Den hade nämiligen gått nere i den stora brytaren, den som sitter i trappuppgången som inte vi kan komma åt. Men vi släckte ändå ner och åt vårat mys i mörkret och i sken av ljusen. Så mysigt. Jepser var glad och tyckte verkligen om presenterna. Alltid bra när man har hittat rätt. Vid 21 åkte vi hemmåt och var väl hemma vid 22. Satte oss pch kollade på Beckfilmen som var, väldigt bra faktiskt. Sedan blev de sovtime  och kan ju säga att vi somnade direkt vi la ner huvudet på kudden.

Idag har vi inte hunnit med så mycket alls än så länge, sov länge idag och gick väl upp vid halv 10 tror jag. Kokade lite ägg och kaffe och te, mysfrukost. Och nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för födelsedagskalas nummer två. Vi ska ut till svärmor och fira henne, hon fyller år imorgon. Men alltid bäst att ta firandet på en helg. Så de blir söndagsmiddag där ute och sedan antar jag att vi ska stanna ett tag och sedan blir det bara hem och i säng. Tidig morgon imorgon, måste ju ta bussen som går kvart över sju från stationen. Antar att jag får åka harifrån vid kvart i då.  Hm ska kolla busstiderna lite mer noga sedan..

En flaska..

Jag och älsklingen delade på en flaska rosa äkta champange igår kväll :) Fick den i bröllopspresent av Johanna och Emanuell men har inte hunnit dricka den än. Så ca tre månader efter bröllopet var de  dags att ta fram den.
Jag träffade ju David efter skolan igår och tog en lång fika med honom, så han kunde berätta allt om sin tågluff som han varit ute på. När jag sedan ska åka hem så ringer jag såklart älskling och då får jag inte komma hem. Hör på honom att de är något lurt på gång. Något "bra lurt" så att säga. När jag sedan gått en sväng på stan så får jag äntligen åka hem, och där har älskling gjort en jätte fin romantisk middag till mig. Med fläskfile, potatistoppar och bea sås. Så himlans gott.. OCh sedan blev det champange då som sagt, så mysig kväll.
Sitter och kollar lite på ett favoritprogram nu, How I meet your mother. Jätte roligt program och har ni inte sett de innan så råder  jag er att göra det. Är ju massa repriser från i veckan nu på lördag morogn. Perfekt när man är lite slö.
Ska strax iväg till gymet, passet börjar vid halv tolv. Tur att man inte har långt att gå. för vi har nämligen -1 här idag. Frost på bilarna och i gräset. Lite mysigt men kallt, blir ju som så himla kallt här i fukten.
Direkt efter träningen så blir de en snabbis till backaplan och handla en grej till Jespers present och sedan ska vi hem och fixa oss för att åka bort till Jesper och födelsedagskalaset.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och se till att plocka fram träningskläderna.