Ont..

Gick på jobbet imorses, mm ont. Kom dit och förklarade situationen och bestämde mig för att försöka jobba. Pratade med en jätte snäll sjukgymnast som undrade va jag hade lyckats med. Min högra axel är ca 3 cm nedanför den vänstra. En rejäl sträckning alltså. Men fick testa på TNS behandling, ström som bearbetar muskeln under en halvtimme på förmiddagen och en halvtimme på eftermiddagen. Och faktiskt, de känns bättre. Har värme på nu när jag sitter här, försöker att skriva med en hand men sjukgymnasten sa ioförsig att jag kunde röra på mig så mycket som möjligt så kan nog skriva lite försiktigt även med högern. Ne usch nu blev de bara klagomål här. Men förhoppningsvis blir de bättre och försvinner till helgen iallafall. Dop på lördag :)

Hörs 

Ännu en helg..

Japp så nu har de gått ännu en helg. Har bara haft de mysigt hemma med darling.. Eller vi har haft fullt upp men orkar tyvärr inte skriva om de just nu. Har fått världens sträckning i nacken så vad jag än gör, gör skit ont. Uscha.. Kan inte kolla åt höger överhuvudtaget. Suck, hoppas bara att de går över tills imorgon. Jobbar ju då.. Och har jag såhär ont kan jag verkligen inte jobba. Får väl se....Började ju med att jag har haft ont i axeln sedan i torsdags. Och idag när jag skulle sätta på mig bhn så bara knäckte de till i nacken och den va fast i läget. Sedan dess har jag legat i sängen/soffan och knappt kunnat röra mig. Hoppas på att en god natts sömn gör de hela bättre...
Återkommer..

mmm..

Gick ju som jag hade hoppats med fotbollen igår. Men va lite orolig ett tag där, trodde inte turkarna skulle spela så bra. Jaja nog om de, sitter hemma och funderar på om jag ska ta och städa lite här innan jag ska iväg på jobbet. Kollade nyss ut genom fönstret och min första idee om att gå på promenad avfärdade jag när jag såg de eviga regnet utanför. Så roligt egentligen, när de var bara sol i en månad här så klagade man på att de aldrig regnade. Och nu klagar man på att de bara regnar och aldrig är sol. Något mellanting skulle ju kunna vara bra. Helst skulle de då regna när jag jobbar och vara sol när jag är ledig ;)
Nästan klar med festprogrammet nu iallafall. Skönt att de börjar ta form. Inte mycket mer än 6 veckor kvar nu. Ohh vill helst inte tänka på de så, låter så himlans nära. Lite skrämmande fast samtidigt är det ju det jag, vi önskat oss. De vi planerat och bestämt under lång tid. Är nog de här med att stå framför alla som är de jobbigaste. Ohh tänk om man säger fel. Äsch, positiva tankar. De kommer gåå skit bra såklart :)

Mm ska nog ta och laga mig någon liten lunch här hemma strax. Måste ju gå iväg vid halv 1 eller något sådant och det är ju rätt så bra om jag har ätit något innan. Ioförsig så är de så himla konstigt att vi har våran rast kl halv 3. När vi börjar kl halv 2. Mm de är sant. Matrast halv 3. De är pågrund av att man ska hinna ha rast innan alla dagpersonalen går hem. Men de är ändå tidigt tycker jag. Då hade jag heldre börjat en halvtimme senare och inte haft rasten.

Fotboll igen..

Sådär, nu var de fotboll igen på kvällen. Ordningen är ordningställd ;) Hoppas på Tyskland- Ryssland i finalen så då måste ju tyskarna vinna ikväll. Paus nu och de står 1-1, trode inte att turkarna skulle spela så bra..

Annars, ja jobbat idag. Sedan var de snabbt hem och test äta bakelser med älsklings mamma. Eller jag åt inget men de gjorde hon. Och nu tror jag att jag vet hur jag vill ha de till den stora dagen iallafall. Efter hennes korta visit begav vi oss till gymet. Fick en personlig träning, ett nytt träningsprogram upplagt. Skönt. Nu kan jag äntligen börja träna lite annolunda mot senaste 3 åren ;)
Men nu ska jag passa på att mysa lite här. Jobbar ju sent imorn men älklingen jobbar ju tidigt och ska upp 5..

Bakat..

Nu har jag haft en heldag framför spisen, hihi.. Eller jag har försökt mig på att baka stora amerikanska cupecakes. Gick faktiskt väldigt bra. Fick högsta betyg av både Älskling och Rikey. Själv åt jag bara en halv, var inte alls sugen på dem. Men men de finns ju 9 stycken kvar i kylen tills älsklings mamma kommer imorgon.
Imorgon ska jag få personlig träning på gymet. Ska bli jätte skönt med ett nytt träningsprogram då jag inte tycker att de gamla tar lika mycket längre. Så får väl se hur länge jag hinner träffa svärmor. Jobbar ju till halv 4 och ska vara på gymet kl halv 6. Men hinner nog med att ses iallafall.
De mesta är bestämt nu inför dagen d. Älsklingen har bokat stora hörnsviten på hotell 11. Massor med champange, choklad och jordgubbar på rummet och relaxavdelning :) Maten är nu beställd och klar. Kläderna är fixade. Blommorna beställda och de mesta runt omkring börjar fakiskt ta form. Ohh inte alls länge kvar nu alltså, börjar bli lite nervös faktiskt. Förstår inte hur man ska kunna stå där framme framför alla och INTE svimma eller börja gråta. Får väl se hur de går. Med de fina sångerna och allt. Men men man frå faktiskt gråta har jag hört ;)

NU ska jag ta och sätta på tvn och mysa ner mig i soffan innan jag måste lägga mig för att orka upp kl 5 imorn..


Midsommarfirande

Sådär, nu var man hemma och har landat lite efter ett par stressiga dagar. I torsdags jobbade jag först till klockan halv fyra och sedan vart de ut på stan och jaga jordgubbar. Fanns inte tillräckligt ute  på ön. Sedan mötte jag upp älsklingen och Yrla i stan och tog snabb bussen ut till saltholmen. De gick faktiskt jätte snabbt, brukar ju åka spårvagn annars och de tar mycket mycket längre tid. Kom ut till ön och tog de bara lungt på torsdagskvällen. Kollade på fotbollen, såklart och väldans roligt att tyskland van. Mitt favorit lag efter Sverige då såklart. På midsommarafton kom Bella, Ricky, Thea, Mariette, Peter och Bodil. Massor med god mat och dricka. Gick ner till stången och hade faktiskt fint väder under tiden vi var där nere och kollade runt. Gick tillbaka hem och fick i oss massor med jordgubbar, grädde och glass. Myspys. Men sedan när klockan började närma sig 7 vart vi ju tvugna att bege oss till båten och åka  hemmåt. Mariette och Peter åkte samtidigt så vi fick skjuts ända hem, skönt. Kollade lite på matchen när vi kom hem men blev snabb sänggång då jag skulle upp kl kvart över 5 och bege mig till jobbet.
Såå de är det jag har roat mig med idag, jobbat. Var helt slut när jag kom hem, la mig på soffan och halvsov en timme och älsklingen var snäll och fixade maten själv. Men jag blev iallafall lite piggare efter maten och de. Blir väl snart sängen här nu igen. Jobbar ju imorn också, men börjar inte förens halv 2 så kan ju sova ut iallafall.

Ne nu ska jag kolla klart på förlägningen av matchen och se hur de går :)

Seg..

Usch jag känner mig inte alls peppad till att gå på jobbet idag. Suck.. Näst sista dagen på min introduktion är det idag. Så på lördag ska jag börja jobba själv. Får väl se hur de går, förhoppningsvis väldigt bra.
Ja annars har jag nog inte så mycket nytt att berätta för er. Har legat och myst med Yrla tills nyss och bara hunnit med att äta frukost. Skönt med lite sovmorgon ibland också.
Ne får väl se om jag återkommer ikväll när jag kommit från jobbet men antar att jag kommer snabba mig hem för att se sista på fotbollen och sedan lägga mig eftersom jag ska upp kvart över 5 imorn så vi får väl se.

Träning

Nu har vi äntligen kommit iväg till gymmet. Har ju inte hunnit dit något sedan jag kom hem från Strömsund. Usch, man känner sig så lat när man inte vart där på ett par veckor nästan. Men blev iallafall träning idag. Körde hårt på överkropp. Måste ju ha fina armar tills dagen d ;)
Annars har jag storstädat och försökt få tag på lillasyster hela dagen. Skulle ju ut och leta klänning till henne men inte fick jag tag på henne inte. Klockan halv 3 ringer hon och vill komma men då var de ju redan försent. Skulle ju tvätta klockan 5 och har ju inte hunnit med de heller sedan jag kom hem så det var VÄL behövligt. Men men vi får gå och leta klänning nästa vecka istället.
Har iallafall suttit och pillat lite med festprogrammet idag. Känns riktigt fint faktiskt. Får bara hoppas på att ingen hoppar av i sista minuten, då blir bordsplaceringen i häftet felaktig. Men de får man väl ta isåfall.
Sitter och kollar på lite fotboll nu, Frankrike- Italien. Hoppas på Frankrike, får väl se.
Åker ut till svärmor på torsdag eftermiddag efter jobbet. Vi tar med oss lill kissen och sover över och är där borta hela midsommarafton. Men får åka hem igen på kvällen på midsommar eftersom jag jobbar kl 07.00 på lördagen. Blir mycket pengar men hade mycket heldre velat vara ledig och kunnat ta de lungt.

Nu ska jag fortsätta kolla på matchen.

Långpromenad..

Kom precis hem och satte oss och fikade lite och kollar på matchen. Blev precis 1-0 till tyskland. Men vad hade man väntat sig. Tyskland är de starkare laget helt enkelt. Tråkigt bara när Österike är värdnation. Jaja nog om de. Idag har jag jobbat, men var på introduktionsdag från halv 9-12. Fick höra lite föreläsningar om olika saker och sådär. Sedan bar det av upp på jobbet igen. Var att göra hela tiden hela eftermiddagen och när klockan var halv fyra var jag helt slut. Åkte iallafall hem och hade tänkt mig en tur på gymet. Men kännde mig inte alls pigg i kroppen och lite ont i huvudet och sådär så de blev inget gym tyvärr. Men jag och älsklingen tog oss en riktig långpromenad bort till Bella. Kan väl vara en sådär 6 km eller nått. Och sedan gick vi hem nästan direkt då Thea skulle sova och de blev lite stressig.
Annars, hmm har beställt tid för fotograf konsultation idag också. SÅ de är skönt. En till grej avpriickad på den långa, lååååånga listan. Om inte Felicia kommer hit till mig imrgon ska jag försöka sätta mig med bordsplaceringen och festprogramet en stund. Mellan storstädningen och tvätten. Kommer hon ska vi in till stan efter städningen och leta klänning till henne. Får hoppas att vi hittar något som passar damen :)

Ne nu ska jag ta och hålla älsklingen sällskap i soffan..


Pizza

Så nu var jag hemma från min jobbande helg. Eller kom hem för ett tag sedan, har faktiskt hunnit äta lite pizza och gottit till efterätt. Tyckte att jag var värd de efter en helg på jobbet. Jobbar tidigt imorgon också. Så de blir upp med tuppen då också. Men sedan är jag lyckligtvis ledig på tisdag så då ska jag bara ta de lungt. Storstäda och tvätta lite  hade jag tänkt. Kanske ta med lilla Yrla ut på en liten promenad. Hon har ju inte vart ute nått sedan vi flyttade hit.
Annars är allt bara bra, trött. Älskligen kom inte hem förens kl 4 inatt efter att ha vart ute och tittat på fotbollen. Och då vaknade jag såklart, jag som inte skulle upp förens halv 6. Men men de gick ju bra på jobbet ändå.
Regn i stora mängder har vi fått idag också föresten, men de behövs ju verkligen så man ska inte klaga. Direkt när de slutar regna och man kollar ut så har marken sugit upp de mesta vattnet. Såå tort är de ute.

Ne nu ska jag och älskligen iväg bort till Coop och kolla om dehar en propp till vårat badkar. Fanns ingen här när vi flyttade in :(

En halvtimme

kvar tills jag ska iväg på jobbet. USch va de är tråkigt att jobba på helgerna alltså.. Men men man har ju valt ett sådant yrke där man jobbar jämt, 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Så jag kommer nog att få jobba mina julaftonar och nyårsaftnar också ska ni se. Men så länge man inte har barn eller så så är de ju inte så värst farligt. Jaja jobbar iallafall ikväll då och så jobbar jag tidigt imorgon. Hinner ju inte se matchen idag, känns trist. Hade velat följa med ut och kolla på den faktiskt, kan nog bli spännande.

Igår var jag och älsklingen på stan. Nu har han äntligen varit inne och bestämt kläderna till den stora dagen. Han och svärmor var inne och fixade de medans jag kollade lite på stan. Får inte han se min klänning innan så ska inte jag få se hans kläder innan heller var de tänkt ;)

Ne nu ska jag ta och göra mig iordning för jobbet. På med lite kläder och mascara så är de klart ;)

Jobbilijobba...

Så nu sitter jag här igen. Tänkte berätta lite om de senaste dagarna, efter att jag kommit hem från strömsund.
Kom ju hem i tisdagsmorse, usch va trött jag var. Började nya jobbet kl 13.30 i tisdags eftermiddags, usch ännu tröttare då. Men de gick faktiskt riktigt bra. Känns som att jag kommer trivas bra där i sommar. Går ju brevid denna veckan och helgen. Sedan nån dag i början på nästa vecka också. Lagom till midsommar dagen börjar jag jobba självständigt. Hoppas det går bra, vet ju om att man inte är alls många på helgerna. Men men.. Annars har de inte hunnit med att hända så mycket här. Har ju i princip bara jobbat sedan jag  kom hem. Inte har jag fått träffa darlingen heller eftersom han jobbar kvällen denna veckan. Hm känns ju bra, vi bor tillsammans och jag har varit borta flera dagar men inte hade vi tid att träffa varandra när jag kom hem inte. Men imorgon kommer vi få umgås iallafall :)
Funderar lite på våran lilla Yrlis här hemma alltså. Hon kastrerrades ju för 6 veckor sedan men tycker att hon börjar gå tillbaka till löpbeteendet. Hon är super gosig och mysig hela tiden. Jag  vet faktiskt inte, för de är ju för att få bort löpet som man kastrerar honkatter nu för tiden. Inte bara steliliserar. men så länge hon inte börjar skrika sådär som hon gjorde när hon löpte så är de ju alltid bara mysigt med en liten goskisse. Hon fyller föresten snart 1 år, en månad kvar bara.
Tror jag ska ta med mig min nya bok och lägga mig i sängen nu. 3 första dagarna på jobbet har slitit på mig. Ont i benen och i ryggen. Känns verkligen att man är van att sitta i skolbänken. Men man kommer nog in i de rätt så snabbt tror jag.

Natti natti


Nu så...

NU ska jag nog ha lite tid över att skriva av mig lite granna. Åkte ju upp till Strömsund i torsdagskväll efter tentan. Helt otroligt trött var jag när jag satte mig på de förbannade tåget (SITTPLATS). Allt gick jätte bra tills konduktörerna kom fram till att det var alldeles för mycket folk på tåget. De andra bolaget som kör upp till norrland hade nämligen ställt in hela sitt natttåg och en del hade då kommit på vårat och fått "ståplats" biljett. Hmm ståplats 12 timmar lät väl lite väl illa. Och inte blev det ju bättre av att tåget var helt fullbokat. Så allt slutade med att det till och med satt folk i koridorerna i våran vagn. Så mycket sova blev det ju inte på vägen upp. När jag var framme i Östersund i tid (ovanligt) kom underbara lilla Sandra och hämtade upp mig och vi åkte runt och letade efter ett bra frukostställe. Fick tillslut bli på Mc donalds lillänge och sedan bar de av uppåt ström. Åkte hem till mormor och skulle vila mig lite men blev inte mycket med de, följde med momma upp till gammelmormor och var där ett par timmar. Sedan träffade jag Sandra igen, tillsammans med Emelie och Ida. Alltid så skoj att träffa gamla vänner. Synd att man inte har bättre kontakt med alla. Blev en tidig sänggång och lång sovmorgon på lördagen.
Sedan var de då dags för min Möhippa :) Sandra hämtade mig vid 1 och vi gick först och handlade lite. Sedan åkte vi hem till henne och gick över till Emelie. Där satt Ida och Emelie Z och en massa jordgubbar :) Sedan var de uppdukat massa annat gott. Brie ost, salami och gott bröd. Sandra öppnade de mosserade vinet och sedan satt vi och doppade jordgubbarna i de. Mmm mysigt. Fick en väldans fin utstyrsel också :P Hehe Röda leggins med silver stjärnor på, ett vitt linne som räckte precis nedanför rumpan PRECIS nedanför, och en jäkla snygg orange mössa. Sedan hade tjejerna fixat en tshirt/linne till mig som de hade skrivit på. Riktigt roligt med påhittiga vänner :)
Fick en del uppdrag och en uppblåsbar rosa liten delfin och en lila luddig princess väska att bära med mig under kvällen. Ett av uppdragen gick ut på att jag skulle ha ett godishalsband på mig och sedan bjuda killarna av de när vi var ute på krogen. När jag hade gjort de så skulle jag be dem om deras namn och nummer som de skulle skriva på tröjan. Fick faktiskt ihop en del :) När vi hade suttit där ett tag så kom Sara också och så fick man träffa henne, jätte snäll tjej. Från emelie bar de iväg hem till Ida och där blev de grillning och dryckesintag ;) Fick två gooa pojkar som sevitriser/Strippor haha.. Så roligt, och de hade skrivit en alldeles egen sång till mig. Sitter fast uppe i huvudet än faktiskt, så den måste ju vart väldigt bra. Drack massa god tequila (Stavning?) roose, mums.. Och super god mat. Kom en till ny tjej för mig och anslöt till oss också, Karin. Super söt tjej alltså.Lekte lite roliga lekar och sådär innan vi gick iväg till stömsunds metropol Hörnet. Emelie z och ida åkte hemmåt då de skulle upp tidigt dagen efter. Va lite lite folk men hade väldigt roligt där. När det stängde, redan kl två så stod vi utanför en bra stund till tre tror jag och snackade med folk. Och jag fortsatte ragga telefonnummer. Sedan gick jag, Sandra, Emelie och Robin hem till Glen och där vart vi väl till 5 tror jag. Så det blev en jäkla lång och trevlig dag/kväll/natt. Hur underbart som helst. Tack så mycket tjejer för att ni fixade de till mig, tack...

Hemma

Japp nu var man hemma igen. Åkt tåg hela natten och jobbat hela långa dagen/kvällen och kom precis hem.
Tänkte attt jag uppdaterar er imorgon om helgen. Ska ju upp kvart i 6 igen imornbitti så jag orkar inte sitta  här ikväll.

Har iallafall haft super skoj... :)


Nu åker jag..

Japp, idag hade jag ju tenta på morgonen. Kände mig tyvärr inte alls bra pluggad inför den. Men de gick väl sådär. Var en fråga jag inte kom på vad jag skulle svara på och den var på 3 poäng. Hela tentan var på 65 och man måste ha 70 % för att få g. Så alltså kan man missa en hel del poäng. Får bara hoppas man inte har missuppfattat massor med frågor. Men men en ny chans ges den 20 / 8.. Onsdagen under min enda lediga vecka i sommar ;)

Sitter hemma nu och laddar inför uppresan. Har precis skickat iväg älsklingen och Yrla till Halmstad och pakat klart min väska. Nu väntar jag bara på att mamma ska höra av sig och säga om hon kommer hit och hämtar det hon ska eller om vi ska ses inne i stan. Måste äta nått innan jag åker också. Tåget går ju inte förens kl 19:00 så de är nog lungt.

Ne vet inte om jag kommer kunna skriva nått där uppe i norr. Mormor har ju inte ens någon dator, så de får kanske bli när jag är hemma hos Sandra då. Men antar att det inte kommer hinnas med ;)

Ha de så bra så länge så hörs vi i början av nästa vecka..

Imorgon

bär de av uppåt landet. Upp till mina gamla hemtrakter och gamla vänner. Ska bli så himlans skoj att komma upp en sväng. Även om det bara blir över helgen typ. Men de kan behövas lite luftombyte känner jag.
Men tyvärr, innan jag kan bege mig på resan så måste jag genomlida en hemsk tenta imorgon bitti. Usch har pluggat alldeles för lite känner jag. Men vart skulle jag fått tiden, lusten och orken till det under praktiken. Ne, den fanns inte där. Stort problem att pendla så pass många timmar om dagen kan jag säga er. Men men de får bära eller brista. Har ju inte misslyckats med någonting annat så de skulle väl inte vara så himla farligt. Trotts att man vill klara allt på första gången kan de som min far säger vara så att om man gör det är utbildningen för lätt ;)

Annars, njaa inget särskillt händer. Har ju haft fullt upp med skolan då. Var iväg och tränade ett hårt benpass igårkväll. Underbart skönt. Suttit ute i solen en stund, bara en liten stund blir ju så satans varmt. Usch, kommer nog aldrig att bli brun tror jag. Sedan var jag och älsklingen iväg på Backaplan och handlade ett par nya toppar till mig. Så fint och bra med hjälp också. Alltid lättare att välja när älsklingen är med. Fick ju nämligen tillbaka pengar från skatten igår. Jippie.. Iof ska allt in på sparkontot för den stora utgiften i sommar men snattade lite,liiiiite pengar därifrån för att kunna handla ett par plagg :)

Natti natti.... Nu ska jag läsa igenom allt en gång till sedan blir de sova..

Snabbt

Slänger bara in ett litet snabbt inlägg här innan jag ska gå och lägga mig så ni inte tror att jag glömt er :)
Har varit i Borås idag på skolan och redovisat och haft seminarium. Gick förvånandsvis bra och enkelt. Jag vågade säga de jag ville och läraren tyckte bra om vårat arbete. Känns alltid skönt med positiv feedback och att ens tankar och funderingar kan ventileras i ett seminarium. Stannade kvar på skolan för att träffa Angelica också, mysigt.. Alltid skoj att träffa dig vännen.
Inte långt tid kvar på skolan nu, tenta på torsdag och sedan är de slut för de här året. Och då bär de ju av uppåt landet. Så skoj ska de bli, såååå länge sedan mina vänner. Och jobba börjar jag med på tisdag också. Suck har fått 5 helger av 8 på mitt första schema som jag fått.. Jippie...
Ne men nu blir de sängen för min del.. Om de går att sova i denna värmen.

Måste bara

komma bort från mina böcker ett tag. Usch suttit inne med dem länge nog nu känner jag. Men inte känns de som att jag har lärt mig så mycket nytt för det inte. Får väl hoppas att allt går in iallafall. Tog mig en liten paus förut och gick bort till backa plan och köpte mig ett par skor. Kände att de var lite för varmt för mina nuvarande så vart tvungen att hitta mig ett par nya. Blev ett par svarta skinskor modell ballerina, ungefär. Sköna och söta är de iallafall.
Räddade precis en fluga ur lilla kattmonstret Yrlas våld här. Hehe vad hon leker med dem. Puttar dem fram och tillbaka på golvet och sätter tassarna uppe på. Synd om de stackars små flugorna.
Väntar på att älsklingen ska komma hem från sin plugg dag nu också. Så ska vi ta oss något att äta. Börjar bli hungrig igen här. Mmm hade vart gott med en liten kyckling sallad.

Lyckad dag.

Blev en riktigt lyckad dag igår. Började med att vi åkte iväg till rannebergen och grillade, solade och badade i tjärnen där. Eller nja jag badade inte men de andra gjorde de iallafall. Tror väl att de var en sisådär 18-20 grader i vattnet. Gott med lite grillning och så fick bror sina presenter också. Riktigt glad blev han för de han fick. Sedan gick vi hem och duschade hos mamma och åkte iväg med Robin till Liseberg. Strosade runt lite där inne och tittade på den nya "attraktionen" Evert toubs värld (Stavning?). Åt en jätte fin och god middag på den nya resturangen och sedan körde vi lite 5 kamp. Och eftersom Robin fyllde år så fick han ju vinna, de var inte alls för att han var bäst på de mesta ;) JAg vann iallafall en gren, den där man ska banka på grejer som ploppar upp på olika ställen. Blev kvar där ett bra tag på kvällen och sedan bar det av hemmåt. Vi var så himlans trötta efter den långa och varma dagen så det var bara sängen som gällde när vi kom hem.
Idag har vi varit iväg och kollat lite på lokalen, helt okey och bra lokal tycker jag. Två stora rum och ett stort kök. Och ny renoverade toaletter mm. Så de kommer garanterat bli jätte fint där på dagen D. Ska gå ut och sätta mig på balkongen och plugga lite nu hade jag tänkt. Måste ju se till att få nått gjort, vill ju verkligen klara denna tenta bra.