Inget internet :(

Har en tapetserare här hemma så alla uttagen är borttagna.. Såå ni får gott vänta på ett längre inlägg från mig.
Kommer förhoppningsvis i helgen..

:)

Första skoldagen.

Idag började alltså skolan igen. Och inte var de någe lungt börjande som man hade på grundskolan eller gymnasiet inte. Här körde vi på allt vad vi hade och började direkt och prata om hur vi ska skriva våran uppsatts mm. Oh man blir faktiskt en hel del nervös när man hör sånt där. Tur att jag och Angelica bestämde innan sommaren attt vi skulle skriva tillsammans iallfall :) så har man ju ett problem löst.
Fick sluta tidigt idag, vid halv 2. Men inte blev de bättre för de för de gick ingen buss förens kl tio i 3. GIck runt och pratade och kollade lite granna på stan med Angelica under tiden. Trevligt de med.
Målaren/tapetseraren har varit här hela dagen. Han har rivit ut alla tapeter i hallen och vardagsrummet nu. Men inte hunnit med att sätta upp några nya. Undra hur lång tid de kommer ta att göra klart allt. Hade ju varit så skönt om de var klart tills helgen. Både för att då hade vi kunnat kolla på mattor, gardiner och sådant pluss att de hade blivit lättare med kissen som nu är ute på ön hos svärmor. Men vi får väl se hur fort de går. Just nu är nästan alla våra saker intryckta i sovrummet iallafall så där inne är de rejält trångt.

Annars, njaa inte hänt så mycket sedan igår. Har lyckats bli helt blå om benen idag. Nya blåa jeans som färgar jätte mycket. Ser ut som jag har blåmärken över hela benen. Får bli en dusch här nu. Och sedan ska jag städa ut lite ur köket så de inte blir så mycket att plocka bort när han ska börja här inne..


Tillbaka i stan..

I fredags åkte jag och älsklingen iväg till Ullared och våra kära vänner Thomas och Angelica. Började dagen med att gå in på Gekås, såklart. Man kan ju inte åka dit ner UTAN att gå in och shoppa lite. Jaja, jag hittade iallafall massor med fint men de blev bara kläder denna gången. Kunde ju inte ta med massor med grejer på tåget hem tänkte vi. Efter gekås åkte vi hem och åt massor med god mat, tacos. Och sedan satt vi och pratade och hade det mysigt hela kvällen.
Lördagen blev en sån där seg dag. Mm alltid härligt med sådanna.. Vi åkte in till Falkenberg och kollade lite och handlade på eftermiddagen och sedan köpte vi oss varsin pizza och bara njöt av lugnet. Blev en film sedan på kvällen också. Mys pys..
Söndagen tog vi de bara lungt också, hihi riktig slappar helg. Men vi fick faktiskt skjuts hela vägen hem till lägenheten här i göteborg av Thomas och Angelica. Så skoj så, vi kom nämligen på att de inte var så mycket dyrare att betala bensinen för dem att åka fram och tillbaka än att ta tåget hem :) Sedan så stannade de här ett par timmar och vi bjöd på lite mat och sådär innan de åkte hemmåt.
Idag har jag varit med Bella på stan en sväng, hittade mig en skjorta men ingen underdel som jag egentligen skulle hitta. Suck. Fick iallafall en god lunch och en bra pratstund med Bella, alltid trevligt.
Och nu funderar jag på om jag kanske ska ta och gå bort till backaplan och kolla efter en underdel. Börjar ju skolan imorgon så man skulle ju vilja ha något nytt snyggt på sig faktiskt. Hmm får se om jag orkar ta mig dit bort :)

Bättre :)

Sitter här och har varit vaken i sisådär 2 timmar. Vaknade klockan 7 och var klarvaken, ingen ide att försöka somna om igen då inte. Så har suttit och kollat lite på artiklar till min c uppsatts och läst lite bloggar och annat på nätet samtidigt som jag har kollat lite os i bakgrunden. Mår iallafall mycket bättre idag, har bara vaknat 1 gång inatt och hostat och då var de inte alls så mycket så jag var tvungen att gå upp och sätta mig i soffan. Så de känns skönt. Ska bara vänta på att älsklingen ska vakna innan jag vet om vi kan åka till Köinge ikväll eller inte :S Hoppas att han inte känner sig så sjuk. Skulle vara så himlans roligt att åka och hälsa på dom, var ju år och dar sedan känns de som. Om vi åker ska iallafall jag in en sväng på gekås och kolla på höstkläder och annat skoj.
Igår var jag ju hemma hos Mamma och firade Felicias födelsedag. Hon fick många fina presenter, bla massor med kläder, presentkort, pengar och smink. På vägen dit gick vi in i Angered och skoaffären som ligger där och jag  hittade mig ett par underbart snygga högskaftade bruna skinnstövlar på rean. Alltid kul när man hittar något som sitter sådär perfekt och snyggt,+ att de är mordernt på rean. Så de ska användas nu i höst en massor.
NU ska jag gå och kolla till mina ägg som jag håller på att koka till oss och sedan gå in och väcka älsklingen :)

För det är ingen vanlig dag, för de är FELICIAS födelsedag..

Hurra, hurra, hurra..
Ja så idag fyller min älskade lillasyster hela 14 år. Hon blir en fjortis, hon har levt FJORTON år. Jag kommer ihåg när hon var liten, sisådär 2-3 år och jag var barnvakt till henne. Vi lekte massor med lekar men när man inte gjorde på hennes sätt så blev hon arg. Och de blev ju jag också. Ni som känner mig vet om att jag är en väldigt envis människa, de var jag redan då. Men trotts att jag var 8 år äldre än henne och bråkade med henne så har hon blivit en fin människa ;) En underbar liten tjej som har fötterna på jorden, verkligen. Som säger de hon tycker och vågar stå på sig. Det var henne jag valde att ha som tärna på mitt bröllop, och hon fick sjunga solo i kyrkan. Vilken röst.. Min älskade lilla lillasyster.

Annars, inte hänt så mycket alls. Somnade tidigt igår men vaknade i vanlig ordning av att jag hostade så fick lägga mig på soffan och kolla friidrotten där. Somnade efter ett tag och vaknade när älsklingen gick upp till jobbet. Somnade om en stund i sängen sedan, och nu sitter jag här. Har läst lite bloggar och funderar på om jag ska orka klä på mig och gå iväg till köpcentrat och handla nått llitet mer till Felicia. Orkar ju ingenting nu när man hostar såhär. Och en täppt näsa har jag lyckats få också. Men jag ska nog ta och göra det om en stund iallafall. Ska ju iväg till henne vid 5 så måste hinna ut innan dess iallfall. Blir nog en sväng på apoteket och inhandla någon halvkass receptfri hostmedicin också..

De gick fin fint..

Vid halv 1 kom dom med lilla Thea till mig igår, så söt och go så. Vi tog oss en jätte promenad på över 1 timme och hon lyckades faktiskt sova 30 minuter av den :) Sedan krånglade jag in vagnen i förådet, kånkade upp skötväska, matvaror, handväska OCH Thea 3 trappor upp utan hiss. Jag kan lova att jag var svettig när jag kom upp. Sedan låg vi här på golvet vi två och kollade på när stefan holm rev ut sig i höjd. Synd, tycker verkligen att han är en duktig hoppare och en go kille. Men men de är sånt som händer i sporten, hade allt vart förutsäjbart hade de ju inte blivit nån sport.
När de hade kommit och hämtat Thea vid 3 började jag göra mig iordning för att åka iväg till LIseberg och umgås lite granna med Johanna. Super mysigt hade vi hela kvällen och hon bjöd på god mat och härlig efterätt :) Mums... Kom väl hem vid 22 och var då helt slut. Inte så himlans bra att vara ute och ränna när man har världens hosta och de ösregnar ute, vilket de ioförsig gjorde HELA dagen igår. Men allt gick bra, vi gick och la oss och jag somnade utan så stora problem. MEN kl 1 vaknade jag och hade sådan hosta att jag inte ens kunde ligga kvar i sängen. Fick gå upp och göra mig en kopp te, ta mitt täcke och lägga mig i soffan och kolla på os och äta tabletter för halsen och andra för huvudvärken jag får av att hosta så mycket. Somnade vid 3 i soffan och älskling väckte mig när han klev upp 20 över 5. Då gick jag in och la mig på sängen och fick mig någon mer timmes sömn.  Såå idag har jag bara varit trött och inte hunnit med/orkat göra någonting. Ska försöka ta tag i mig och gåå iväg på affären nu om en stund iallfall. Älsklingen börjar också känna sig lite hängig så jag tänkte vara snäll och gå iväg...

I kyrkan



Har inte fått hem så mycket bilder från bröllopet än men här är iallafall en från kyrkan. En super mysig kyrka med massor med takmålningar och en trevlig präst..

Barnvakt.

Vaknade klockan 06.30 imorse av min jäkla hosta, kan de inte bara bli bättre nu *SUCK* Jaja jag låg iallfall kvar till klockan 7 och sedan tog jag mitt täcke och min kudde och gick och la mig på soffan. Slog på tvn och kollade på sverige-norge matchen. Drack lite te och myste med Yrla och vilade mig. Nu känns faktiskt hostan lite bättre, och även fast Sverige förlorade är de alltid skoj med sånna här stora mästerskap då man alltid har något att kolla på när man är hemma :)
Så idag vid halv 1 ska jag vara banvakt till lilla Thea som är 7 månader snart. SÅ söt så.. Ska ha henne i 2 timmar ungefär. Tror de blir en lång promenad och en shoppingrunda. Hihi såg att de hade massor med billiga bebis strumpor borta på en affär här. Och de vet jag att hon behöver den lilla.
I eftermiddag ska  jag ut med en kompis och äta lite mat och dricka en cider. Ska bli mysigt, har ju knappt hunnit med att umgås med mina vänner i sommar med allt jobb och bröllopsplanerande. Men nu så ska de bli ändring på de.

Funderar på att sätta mig lite vid den andra datorn och spela en stund. Var länge sedan jag spelade seriöst nu, också en sak som har kommit av sig i sommar när man varit så upptagen..

Födelsedagspresent..

Idag vaknade jag av världens hostattack, känns som de börjar bli vanligt nu efter 1 veckas hostande. När hade de tänkt att bli bättre undrar jag. Suck, men men jag är ju inte särskillt sjuk förövrigt iallafall och de får man väl vara glad över.
Åkte in till stan idag och träffade mamma på stationen, hon hade varit i alingsås och hälsat på lite grann och kom hem igen så vi kunde käka lite lunch. Blev stor buffe på golden days och super god mat var de verkligen.
Efter maten gick vi runt lite på stan och kollade efter en födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år på torsdag. Hittade lite smågrejer som hon nog kan bli glad över, kan nog inte skriva ut de här eftersom jag antar att hon läser min blogg ;) Träffade Robin en sväng sedan och hjälpte honom att köpa en skolväska. Hihi han började ju skolan nu idag efter att ha haft ett uppehåll på mer en 1 år. Men han verkade trivas och klasskompisarna var bra.
Nu kom jag nyss hem och satte mig i soffan och slog på tvn för lite os koll. Såg att sussanna inte hade klarat sig, suck usch va tråkigt. Går inge vidare för sverige inte. Men vi ska inte glömma de medaljer vi har iallafall, riktiga överaskningar. Ska ta och pussa på min man som sitter och spelar lite dator här brevid mig nu..

Fortsatt

sjuk är jag firtfarande. Eller jag har ingen feber längre men den irriterande hostan sitter i fortfarande. Suck, jag som ska jobba både ikväll och imorgon bitti.. Mina två sista dagar på jobbet. Känns både rätt så skönt men även vemodigt. Har ju varit en jätte mysigt och lärorik sommar. Tråkigt bara att jag missar Liseberg idag med älsklingens släkt. HAde vart roligt att vara med och umgås. Ioförsig så vet jag inte om jag hade orkat gå på liseberg idag med min hosta om jag inte hade jobbat ändå.
Jaja inget annat som hänt, har ju varit sjuk. Var inne en sväng på stan igår med älskling och träffade svärmor och hennes kille och åt en mysigt lunch. Gick runt lite sedan och kollade på kulturkalaset, inget att ha alls.
Ska ta och göra mig iordning för jobbet nu..
Kram


Sjuk..

Nu har jag gått och blivit sjuk också, måste vara som mamma säger att nu släpper alla spänningar och då blir jag sjuk. Ont i halsen, världens hosta och feber. Inte alls roligt, och inte kan jag jobba idag heller. Får ju tänka både på mig själv och på de stackars patienterna som skulle kunna bli smittade.
Annars har de inte hänt så mycket under min första vecka som gift kvinna. Har inte kännt något särskillt mer än att jag verkligen är glad och lycklig över att ha min älskling i mitt liv. Myspys, och han är så snäll och go som tar hand om mig nu när jag är sjuk. En sån där super man :)

Ska skriva en berättelse om bröllopsdagen såfort jag känner mig frisk nog att sitta och tänka framför datorn.. Men nu ska jag återgå till soffan och kolla på OS.

Vi två :)


Har lite tid över..

Så nu har jag äntligen lite, lite tid över sedan sist. Eller rättare sagt första gången jag inte har något särskillt att göra / planerat på en vecka nu iallafall. Har precis legat i soffan och läst klart min nya bok Liza Marklund - Livstid. Rekomenderas verkligen, läste den nästan på ett sträck. Idag har vi iallafall varit på stan och ätit lunch med älsklingens pappa med familj och shoppat lite granna på rean. Sedan tog de tåget upp till östersund igen efter en fartfylld helg.

Antar att det finns någon som är lite nyfiken på bröllopet här. Ska dra en liten kort redogörelse hade jag tänkt. Men de får bli imorgon eftersom jag precis hade skrivit ett JÄTTE långt inlägg som försvann.

Natti natti

Fru..

Så nu är jag en gift kvinna :D

Nu börjar de närma sig.

Ohh ja nu närmar de sig verkligen, på fredag smäller det.. uscha och jag börjar bli bra nervös. Men men de kommer säkert att bli hur fint och bra som helst. Bara regnet som kom igår och håller på fortfarande här inte känner för att ploppa fram på fredag, iallafall inte mellan klockan 11 och 4 ungefär. Sedan gör de ju inte så mycket om de regnar på kvällen när vi ändå sitter inne i lokalen.
Jaja vi var ju i jönköping i helgen. Jätte mysigt med sol, bad, shopping och väldigt fint hotell. Badade jacuzzi på kvällen och tog en öl där nere i relaxen :) Mm behövde koppla av lite grann nu innan. Synd bara att jag jobbar ända tills och med onsdag. Ska jobba kvällen dag och sedan jobbar jag dag tis och onsdag.

Ska ta och göra mig iordning nu :)