Jönköping..

Dit ska vi åka imorgon :) Har bokat in oss på ett jätte fint hotell (hoppas vi) och ska bara slappa såhär helgen innan bröllopet. Ska bli så skönt att komma iväg en sväng. Blir 2 nätter där borta, men kommer ju rätt så sent imorgon eftersom jag jobbar tills halv 4. Bussen mot jönköping går kl 5 i halv 5 och sedan är vi väl framme vid hotellet vid 7 antar jag. Annars har jag inte hunnit med annat än att jobba, svettas ihjäl på jobbet. Ingen ac på sjukhuset inte. Suck.. Men ännu mer synd om de stackars patienterna. Har hunnit med att fylla år också (igår) och fick ett super vackert guldhalsband av darlingen. Han är så himlans söt min blivande, underbart att han ska bli min på "riktigt".
Ska ta och hoppa i säängen nu hade jag tänkt. Har haft två tunga mornar på jobbet nu så måste sova så jag orkar upp kl 20 över 5 imorn också.

Natti natti


Slut på helgen..

Nu var denna helgen slut. Förstår inte vad fort de ska gå när man är ledig. Hade ju varit väldigt skönt om de var lördagkväll idag. Men inte då. KOm nyss upp från tvättstugan. Har iallafall lyckats tvätta 4 av våra 6 maskiner med tvätt vi har samlat på oss nu när de har varit så himlans varmt ute. Får ju byta kläder jämt så fort man svettas ner något.
Annars jaa, igår blev de inte mycket gjort, fastnade i spelet och satt med de hela kvällen. Min kära väl från mariestad dök ju inte upp pågrund av lite snabbpåkommna förhinder som sagt. Men skönt att bara sitta  hemma och vara med sig själv och ta de lungt också :)
Idag har vi varit på långpromenad bort till Bella. Fikade massa gott och myste lite granna med Thea. OCh så snackade vi självklart lite bröllop. Hon var på brölllop igår så nu hade hon lite mer koll på vad man gör som toastmaster så hon hade en hel del frågor mm. Skoj... Men nu är de nära. Mindre än 2 veckor kvar.. Läskigt..

Dags för sängen, jobba imorgon..

Sent..

Kom nyss hem från jobbet.. Blev lite sent idag för jag och en arbetskamrat tog en långpromenad efter jobbet förbi en av de stora godisaffärerna i stan och sedan gick jag ända till centralen och tog bussen därifrån. Vart ju så mörkt så de kändes bättre att ta bussen över bron och ända hem.
Har som sagt jobbat idag, ja jag har ju jobbat alla dagar nästan denna veckan. Var strålande fint väder idag också, för fint har hållt på att halvt svettas ihjäl. Hade väl en sisodär 3o grader iallafall.
Fick hem alla våra fina festprogram idag också. Så fint och jätte bra, skönt att ha de hemma så man vet att allt är klart och bra och att man har stavat rätt ;) Annars har de väl inte hänt så mycket. Igår efter jobbet så mötte älskling upp mig i slottskogen och så gick vi och köpte oss en glass och la oss i gräset på en filt och bara njöt. Så underbart.. Gick hela vägen hem därifrån sedan. Mmm och idag kom killarna och hämtade älsklingen, på sin andra svensexa. Tror allt att han hade roligt med 5 kamp på
www.gokboet.se med sumobrottning, boxning mm. Och nu ligger han och sover så gott här brevid mig, sliten är han stackarn.
Är iallfall ledig imorn och på söndag. Ska bli skönt med 2 dagar ledigt efter varandra också. Sånt som är självklart för sådanna som jobbar i mån-fre jobb. Att alltid ha 2 dagarsledigt varje vecka får man ju drömma om innom vården tyvärr. Men nu är det dags för den och de ska bli skönt. Inget speciellt planerat eftersom kompisen som skulle kommit från mariestad tyvärr fick förhinder. Älskling ska ju gå på Iron Maiden så jag får väl helt enkelt ta de lite lungt hör hemma eller hitta på något med någon annan. Kanske ska ta och ringa till Johanna kanske..
Nu ska jag ta och gå och borsta mina tänder och sedan ska jag sova.. Natti natti


Bortrövad sambo..

Jobbade ju hela helgen så har inte haft någon möjlighet att skriva här. Blir ju så när man jobbar att när man väl kommer hem så hinner man inte alls sitta vid datorn och hänga utan har andra saker för sig. Iallafall, i söndags efter jobbet åkte jag och älsklingen och solade och handlade. Gjorde en god middag och jag bara väntade på att klockan skulle bli 6. Då kom hans mamma och syster och satte på honom ögonbindel och hörselkåpor med radio i. JAg snabbade mig och packade hans väska och sedan bar det av till tågstationenen. Letade upp rätt tåg och ledde på honom till tåget. När han väl var på och stod utanför sin kupe tog vi av honom allting och snacka om att han blev chokad. Inte hade han väl tänkt att han skulle få åka upp till ÖSTERSUND och ha svensexa där uppe. Jo men visst, killarna hade fixat biljetter och massa skoj till honom där uppe. Kl kvart i 7 på morgonen igår kom han fram och då möttte dom upp honom. Sedan vet jag faktiskt inte så mycket mer om gårdagen mer än att dfe spelade paintball och att han inte fick ha sin telefon på hela dagen. Fick ett sms kl kvart i 3 att han var hemma och inte hade brutit några ben så de var ju bra :)
Ska väl ta och ringa upp honom lite senare idag. Tänkte att han behöver nog sova en stund om han ska orka med helgen också. Ska ju på maiden på lördag..

Ne nu ska jag iväg och sola med Bella och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har ju min lediga dag idag så blir väl slappa lite. Tänkte kanske kolla runt lite på backaplan och se vad som finns där. Såg att de var stor rea på massa ställen iallafall. Alltid skoj med rea :)


Ikea

Har inte alls hunnit med att skriva någonting på ett tag. Jobbat hela tiden. När jag väl vart ledig så har jag haft fullt upp som vanligt. Men tänkte ta och skriva lite kort nu, min lediga dag idag. Så idag har vi varit iväg på ikea och lite andra affärer och handlat. Fick oss en fin hylla till badrummet, gardiner, halllampa mm. Sedan så köpte vi ett fint stort skrivbord. Såå fint och vi fick stå och vänta 40 minuter vid varuutlämningen för att få grejerna. När vi sedan kom ut till bilen upptäckte vi att vi hade missbedömt måtten, bilen var för LITEN. Suck, fanns inte en sportslig chans att få in de i bilen en kombi. Så de var bara att ta grejerna och gå in igen och ställa sig i kön till återköp. SÅ blev inget skrivbord. Men får bli någon annan dag.
Jobbar sent imorgon och tidigt på söndag. Hoppas på en lugn helg på jobbet. Borde väl bli så, men man vet aldrig då de är mycket mindre folk som jobbar på helgen. Ska ta och mysa ner mig i soffan med min älskling och lilla Yrla nu :)

Möhippa nr 2..

Nu har jag inte skrivit på väldans länge upptäckte jag. Men jag har verkligen inte alls haft tid för de faktiskt. I fredags när jag kom hem var jag helt slut.. Så himla trött efter hela veckans jobb. JAg och älsklingen tog och gjorde oss tacos och bara mös här hemma, mycket skönt.
Lördagen började med att tjejerna kom in i mitt sovrum och skrek goooomoooorgon.. Sedan blev jag bortförd med ögonbindel i super fart. När jag blev av med binden så var jag i slottskogen och fick en helfin champange frukost. Där ALLT fanns med, massa gottit. Bella, angelica, angelica, johanna och marie var det som satt där och åt med mig. Sedan bar de av till haga badet där de hade hyrt en del av spat. Hur stort som helst. Stor rund pool som höll sisådär 35-40 grader varmt och massa frukt och gott att dricka.  Mariette anslöt till oss då också :)Sedan blev jag inropad på en massage som var helt underbar. Blev lite knäppa kläder och hår/smink och fick en skylt där de stod "Kodisar säljes, sextips motages" som jag fick gå med på stan efter spat. Fick sålt 3 kondomer iaf. Sedan fick jag göra lite andra uppdrag. Äta jätte god middag på hard rock och sedan avsluta med drinkar på kvällen. Så roligt hade jag. Skoj att tjejerna tog sig tid och kom och hälsade på och ville göra detta för mig.
Söndagen spenderades med Angelica och Thomas, de sov ju över här då de kom upp för möhippan. JAg och angelica var ute och shoppade lite på backaplan och sean åkte vi allihopa iväg till bella och fikade lite gran. Blev en snabbis till ikea också efter de och sedan var de bara att åka hem och fixa klart allt till festprogramet och sedan sova. Jobbade sent igår och tidigt idag. Så va lite trött faktiskt efter jobbet idag. Sover ju inte så mycket när man jobbar sent-tidigt.
Blir sent imorgon också, skönt så jag får sova lite imorn iallafall.
Ne nu ska jag ta en dusch..


Äntligen har vi lyckats tvätta...

Jaa nu äntligen har vi tömt hela våran tvättkorg :) Var ett tag sedan vi tömde HELA på en gång. Men idag så bokade vi två tvättstugor och tvättade massor, så skönt. Jobbat idag också, var en rätt lugn dag om man jämför med igår. Då var de fullt upp hela långa kvällen. Jobbar bara imorgon sedan är jag ledig på lördag och söndag. Såå skönt ska de bli faktiskt. Behöver lite ledig nu. Men älsklingen, han börjar sin 4 veckor långa semester imorgon eftermiddag. BETALD semester som student, de hade varit något de..
Faktiskt inte hänt så mycket annat hos mig sedan igår. Har ju bara jobbat..

Yrla fyller 1 år idag föresten :) och har fått lite extra god mat såklart...

Gästpresentation..

Precis som du säger maggi så brukar de va lite roligt med en gästpresentation i festprogrammet så att alla kan kolla vilka folk är och sådär. Vi hade ju som sagt inte t'änkt ha bordsplaceringen i programet men så kom vi på en smart idee igår. Vi ska fixa placeringen på finare papper och lägga några stycken brevid där vi ska ha den stora tavlan med placeringen på. På så sätt kan de som vill ta ett papper med den på och sedan läsa om vilka alla är i festprogramet. Och bordsplalceringen behöver man inte skriva ut förens dagen innan. Bara att skriva ut på sin egen skrivare :) Känns faktiskt väldigt bra att göra så. Får hoppas att de funkar lika bra i verkligheten som i mitt huvud också.
Jaja nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Ska åka in lite tidigare idag så jag hinner med att gå på paduro och köpa dekor sand till blomster dekorationerna. Jobbar tidigt imorgon så lär inte bli något skrivet ikväll...

Kram så länge

Provuppsättning..

Kom nyss hem från stan, min lediga dag idag. Såå skönt.
Har varit inne hos frisören och haft min provuppsättning och prov sminkning. Hur fint som helst blev de faktiskt. Trotts att vi gjorde de som sedan ska göras på 3.5 timme på 1 timme :D En jätte trevlig och snäll tjej som fixade allt kanon. Fina färger till sminket och vi förstod varandra precis med håret. Så nu är man fin friserad och sminkad för fest. Men de ska bort innan klockan 4 då älsklingen kommer hem. Kan ju inte visa de förens dagen d :D
Annars, jaa inte hänt så mycket. Håller på att grejer med detta hela min lediga tid och försöker få så mycket som möjligt klart så inget ska behöva göras i sista minuten och stressa sönder då istället. Bordsplaceringen ger mig verkligen ångest. Förstår inte hur man ska kunna få ihop de så att ALLA blir nöjda med sin placering. Kommer nog inte att gå faktiskt och vi hoppas att folk kan sitta med de flesta och inte blir sura för sin plats. Har iallafall bestämt att vi inte kommer ha bordsplaceringen i festprogramet. De ska ju tryckas nästa vecka och då är de ju typ 3 veckor kvar och mycket kan faktiskt hända på 3 veckor. Såå lämnar placeringen utanför och tänkte mig någon slags gästpresentation istället. Någon som har nått förslag kanske??

Jobbar imorgon kväll och så dag på torsdag och fredag. Sedan är jag ledig både lördag och söndag. Ska bli så skönt. För sedan går jag på monster veckan. Jobbar alla dagar utom fredagen och så jobbar jag sent/tidigt efter varandra varje dag så får inte sova så mycket. Men men är ju som sagt iallafall ledig i helgen. Kanske ska försöka hitta på något med någon kompis då kanske, så lite man hinner umgås nu för tiden alltså.
Ne nu ska jag ta och städa upp lite här innan jag ställer mig och plockar hårnålar..

Jag stressade

och klarade faktiskt av att gå på dopet igår :) Fick göra alla sysslor på jobbet i super fart. Men de gick ju bra. Sprang iväg till bussen och kom fram till frölunda torg samtidigt som mamma och familjen. Så de hämtade upp mig och vi var faktiskt vid kyrkan redan kl tio i ett. Fint litet dop, i en mysig pytteliten kyrka. Massa gott fika efteråt och Thea fick massor med fina presenter. Åkte med Mariette och Peter hem från dopet och gick iväg och handlade oss massa godis och en sallad att äta. Sedan blev de soffan hela långa kvällen. Somnade en sväng hihi typ en timme faktiskt. Så himlans trött var jag, efter tidig uppgång och en darling som kom hem sent och var lite onykter i fredags ;) Fixade lite inför dekorationen till dagen d också. Sedan vart de rakt i sängen faktiskt.
Idag har vi inte hunnit med så mycket. Gick upp sent och har fixat lite med festprogramet bara. Och nu ska jag iväg till jobbet om en kvart. Usch vill vara ledig på helgerna som alla andra. Men men va gör man inte för de sjuka.

Helg igen

Japp då var de helg igen. Synd bara att jag jobbar hela långa helgen. Kom hem från jobbet för 40 minuter sedan och ska strax ta och gå och lägga mig. Upp 05,20 imorgon för att ta mig till jobbet igen. Men men man får väl se de från den goda sidan då. Jag får ju pengar iallfall :D
Har vart på stan med älsklingen idag och handlat lite grejer till festen. Panduro är en himlans bra butik alltså. Hittade så mkt fint nu så. Men blev lite tyger och band och en del andra saker. Sedan bar de av till jobbet och mer har jag inta hunnit med idag. Imorgon är de ju dopet som gäller. Börjar ju kl ett och jag slutar egentligen halv tre men är de lungt kan jag gå tidigare. Får verkligen hoppas på det annars blir de inte mycket till dop för mig inte.
Ska ta och fläta mitt hår nu så att de blir fint till imogon.

Natti natti

Doppresenter.

Ännu en ledig dag har förflutit. Förstår inte riktigt vad som händer med de lediga dagarna. Tycker att man bara hinner gå upp sedan är de dags för sovning igen. Suck.. Jaja men idag har jag och älsklingen iallafalll lyckats hitta två söta doppresenter till lilla Thea. Hjälpte mamma sedan på eftermiddagen och hitta från henne också. Så sött så, tror verkligen att Bella och Ricky kommer bli nöjda och glada.
Åkte som sagt hem till mamma i eftermiddags, med 4ans spårvagn, suck. Usch va mycket konstigt folk de finns på dessa spårvagnar alltså. Tycker inte alls om dem. Men men vad gör man inte för att få träffa familjen ett tag :D Skulle ha testat ståsolariet men då stängde de såklart tidigare bara för att jag tänkte testa. Så de blev inget av med de tyvärr. Men fick mig lite god mat och lite gott sällskap iallfall. Sedan skjutsade mamma hem mig, skönt att slippa spårvagnen. Och nu sitter jag här. Har snackat med bella en timme på telefon också, har inte hunnit med så mycket mer. Borde väl egentligen sätta mig och kolla på festprogramet. Men de får vänta ett tag ;;) Ska kolla lite på tv nu..


Ledig..

Jaa så har man haft en dag ledigt nu då, skönt. Hade mamma här idag så att hon masserade mig, underbart skönt var det iallafall. Börjar kännas lite bättre i nacken meeeen inte alls bra. Hoppas hoppas de är bättre tills på fredag. Man jobbar ju ensam i gruppen på helgen och de går ju inte att jobba själv och ha så här i nacken. Men som sagt framsteg är gjorda :)
Idag var jag och darlingen och träffade våran fotograf. Verkade vara en hel goo kille alltså. Kändes avslappnat och bra och jag kan nog faktiskt tänka mig att till och med jag kan bli bra på de korten som han tar. Får väl alltid hoppas iallafall. Sedan gick vi en sväng i linnestan och kollade runt i små barnbutiker efter något till lilla thea som döps på lördag. Hittade en jätte fin grej men precis när vi skulle köpa den så insåg vi, läste på lappen, att den var från tre år så de sket sig. Ska iväg imorn igen och leta efter något. Gick in på ett jätte mysigt cafe och handlade lite också, EN kanelbulle som var typ 20 cm i diameter ;) EN bulle.. Hihi den va gigantisk. Men häftig var den..
Senare åkte jag hem till Bella och umgicks med henne ett tag. Jätte mysigt och blev bjuden på god mat också. Satt och snackade ett tag och sedan kom mamma och jossie och hämtade mig. De tog en sväng förbi pizzerian och sedan bar de av hem till mig. Var ett tag sedan de var och hälsade på. Skoj,. Blev ju inte så länge då men de va trevligt ändå, speciellt eftersom mamma gjorde min nacke lite bättre.
Ska iväg bort till mamma och syskonen imorgon. Ska testa på ett stå solarium. Hade ju tänkt att bli lite brun tills dagen d och då är de nog dags att ta och sola sig lite nu. Har ju ioförsig varit fint väder ute idag men inte har jag hunnit med att sitta ute inte. Kanske blir på förmiddagen imorgon :)

Natti nattti mina vänner