Bara tvungen.

Att skriva ett litet inlägg här idag.. Börjar faktiskt bli lite nervös, kan ju bero på att jag inte har gjort nått av de jag skrev att jag skulle göra igår än. Inte börjat packa, inte vart och handlat och inte alls vart och tränat. Tror faktiskt inte de blir någon träning. Tror inte vi hinner. Om inte annat så orkar inte älsklingen, han var ute på tentafest igår. Var hemma klockan 11 och var tokfull. Så idag mår han mindre bra så att säga.. Tur att vi inte åker förens ikväll... :)

Sitter och kollar runt lite här på internet nu, och kollar på skidorna. Ska strax ta tag i allt.. Strax, snart....

Imorgon..

Imorgon gäller de.. Då har vi en massa saker att göra innan avresan härifrån klockan 20.00 med destination Thailand. Tiden har gått super fort nu och inte ens packat har jag hunnit med än. Men de var tänkt att vi ska göra det imorgon. Och massa andra saker också som sagt. Ska in och handla lite böcker på backaplan, handla 1 liters återförslutningsbara påsar (som man måste ha för att få föra med sig något genom säkerhetskontrollen som innehåller vätska), träna, packa lite kissen och åka på apoteket. Sedan var de bara packningen kvar då, kommer nog gå fort iof. Man brukar inte behöva ha med sig så mycket dit ner. Är de något man behöver köper man de där. SKÖNT..

Idag gick vi upp tidigt, älskling hade tenta och jag skulle åka ut till mamma. Tog bussen vid halv 10 och åket först till Media markt och ikea och sedan vidare till mamma. var väl där vid 11 eller nått sådant. Sedan hjälpte jag dem med julstädningen och att sätta upp julgranen där hemma. Mycket mysigare och så fick de ju lite julstämning också. Passade på att säga hejdå till mina älskade småsyskon och mamma också. Vet inte om mamma kommer imorgon och säger hejdå också, vi får se beror på om hon har bil eller inte. När jag kom hem hade älsklingen gjort iordning en god middag med fläskfile, hasselbackspotatis och bea sås. Mums..

Och nu sitter jag här och försöker fatta att vi åker imorgon. Känns rätt overkligt faktiskt. Har inte planerat något inför denna resan. Inte packat eller tänkt ut massa som vi ska göra. Och de som känner mig väl vet att jag är en sån människa som plaerar mycket och gärna. Som sagt, planerade ju bröllopet i 10 månader ändå blev de lite panik på slutet :) Så antingen har jag börjat bli mer spontan och rolig av mig eller så är de bara de att jag inte har fattat än, märks väl imorgon om jag har panik eller inte. Nu ska jag iallfall ta och spela det sista innan vi åker och sådär..

Och om jag inte skriver mer här så får ni alla ha en riktigt god jul och ett gott nytt år.. Kom gärna in och läs våran resedagbok som vi kommer skriva i under resan. Den finns på
www.resedagboken.se och sök sedan på maxina så hittar ni våran resa och dagbok.

Kramar

Trevlig dag.

Japp idag vaknade jag med VÄRLDENS träningsvärk, såklart har ju inte tränat ute i gymet på ett tag nu och det är ju helt annaan träning när man kör body pump eller stenhårt bara ben över 1 timme. Jaja, med ont i benen och rumpan tog jag mig in till stan och träffade Angelica och Jessica.. Jätte skoj hade vi, kan tyv'rr inte berätta allt här innan jul men tids nog ska ni få veta vad vi gjorde. Kom väl hem vid 4 och fick besök av svärmor. Hon var här och lämnade av en resväska som vi ska ha med oss till Thailand på söndag.. Ohh inte alls länge till söndag, och jag har inte ens börjat tänka på vad jag ska packa ner. Men de blir väl att man gör de efter träningen och de på söndag ;) sista minuten packning. Gör ju ioförsig inte så mycket när man åkert till Thailand då de alltid finns massor med kläder och dylikt att köpa där. Har ju som inga sandaler heller, de gick sönder i sommras och har ju inte köpt några nya förståss. Har ju vart kallt sen dess. Men de får bli en shopping tur redan första dagen för att införskaffa mig ett par härliga sandaler som jag garanterat kommer få massa skavsår av. Det får jag ALLTID när jag har nya skor, och ALLTID när jag är utomlands även om jag har ingådda skor.

Imorgon ska jag på stan igen, ska träffa Bella en sväng. Någon julklapp skulle inhandlas och sedan ska vi ta oss en mysig fika var de tänkt. Var ju som ett tag sedan sist. Har ju som ni vet inte haft tid med nått på sista tiden.

Opponentskap.

Igår var jaag in på skolan och kollade på ett opponentskap som sagt. Gick väl helt okey, tyckte inte alls att de verkade särskillt svårt. De svåra i de hela kommer ju vara att man är supernervös att man inte ska kunna svara på frågorna eller att alla ska tycka att man är skit kass. Jaja nog om de. Hände lite andra saker också som var jobbiga igår, en vän som fått ett dåligt besked och jag försöker finnas dör för dig vännen. De kommer bli bättre...

Kvällen spenderades hemma framför datorn och spelet. Gud va roligt det är att spela nu igen. Har ramlat tillbaka, hmm beroende, nee inte alls... Bara lite smått sugen hela tiden ;) Väntar på att servern ska öppna igen, patchdag idag.Suck, när jag äntligen är hemma på en förmiddag och har TID att spela. Då väljer de att stänga ner..

Idag gick vi upp rätt så sent, iaf jämfört med de andra dagarna. Kom nog upp ur sängen vid kvart i 9. Så trött. Men bestämde mig för att jag hade sovit mer än 8 timmar och därför skulle jag upp. Kan ju inte sova bort dagarna bara för att jag är ledig. För de är precis vad jag är nu, LEDIG. Ingen mer skola förens slutet av Thailands resan då jag antagligen måste kolla på uppsatsen vi ska opponera på. Men de är ju SUPER länge kvar tills dess så jag passar på att njuta. Ska iväg till gymet strax, skönt att gå dit på förmiddagen när man ändå inte ska på nått pass. Då är det nästan inget folk alls där och det går mycket smidigare och fortare att träna. Hade tänkt mig ett benpass idag, då jag körde överkropp senast. Pump får de bli på lördag tror jag, hinner nog inte med de på fredag då jag ska ut på stan och ta en fika med en vän.

Helgen..

Ja som sagt, i lördags tog vi oss ut till kära styrsö och hälsade på svärmor och alla där ute. När vi kom fram vid 1 så var julmaten nästan färdig och allt var fint och uppdukat. Skönt det är att bara komma och sätta sig vid ett dukat bord :) Fanns allt som brukar vara med på ett julbord, kändes nästan som julafton. Sedan satt vi och pratade och fikade och tittade en sväng på tvn innan det bar av hemmåt igen. Blev en rätt så tidig kväll så trötta..

Söndagen började med gymet. Inte alls motiverad men blev iallfall ett överkroppspass ute i gymet. Gick ju inga pass sådär på söndag förmiddag. Sedan gick vi iväg och handlade allt vi skulle ha till vårat julbord. Hem och fixa iordning och vid 4 kom mamma och hela famlijen på besök. Åt gott och myste massor. Fick lite julklappar av dem också. Perfekt.. Kvällen avslutades med Wallanderfilmen..

Idag känns allt lite konstigt. Ingen skola, inget att plugga på, jaa helt enkelt LEDIG. Det är ingen vanlighet här hos mig. Så jag får vara glad åt de lilla. För imorgon ska jag till skolan igen och gå på ett opponentskap.

ÄNTLIGEN !!

Nu är de äntligen klart, idag lämnade vi in våran uppsats och nu är det bara att hålla tummarna på att vi kommer få klartecken på att gå upp på opponentskapet. Men de får vi inte veta förens jag är nere i thailand..

Annars har jag varit med mamma på vårdcentralen en sväng idag. Eller rättare sagt imorses. Så blev en tidig morgon och ingen sovmorgon för oss idag inte. Sedan gick vi och handlade lite och åt en mysig lunch här hemma innan mamma åkte hem till sig och jag satte igång och städa lite. Fastnade en stund i spelandet också, var länge sedan. Men de var skönt, göra nått annat än de vanliga pluggandet. Sedan gick jag och älsklingen iväg till den stora godisaffären som ligget inte långt härifrån. Det var tydligen där vi skulle hämta ut vårt modem också.. Så nu har vi fått ett nytt fint trådlöst modem från com hem.. Bra då garantin på vårat gamla redan gått ut.

Nu har vi precis haft lite mys framför idol och snart sängdags här.. Börjar bli trött.. Ska ju upp imorgon och iväg ut till ön och svärmor. Så blir kanske inget skrivet här imorgon, vi får se..

Natti natti

Lång dag..

Idag har varit en sån där riktigt lång dag. En sån där ni vet som känns som att de som hände i morse var igår. Jaja imorse kom jag iallfall iväg till vårdcentralen och var där hela 20 minuter för tidigt. Var ju första gången jag var där så missbedömde avståndet lite. Men bättre de än att missa tiden som igår. När jag var påväg därifrån vid 10 tiden så började de SNÖA.. Små, små fina vita flingor var det. Mysigt men de blev snabbt kallt och jag som inte tagit med mig några vantar. Blev ingen långpromenad utan jag hoppade på bussen in till stan och begav mig på julklapps jakt. Ni ska bara veta vilken underbar känsla det är att gå på stan en förmiddag mitt i veckan. Att göra de på eftermiddagen eller helgen är rena döden nu inan ju. SÅÅ mycket folk. Känner sig verkligen instängd och som en packad sill. Men iallfall, efter lite inköp och lite tittande runt i de tomma affärena tog jag mig hemmåt och var hemma lagom till lunch, halv 1 tror jag klockan var. Sedan satt jag och Angelica och pillade med de sista med uppsatesen och nu så är de i stort sett klar. Ska lämnas in imorgon hade vi tänkt. Ska bli så underbart skönt.. Så många veckor som har spendrats på den..
LAgade lite köttfärsås och spagetti till middag, eller jaa de var älskling som lagade. Och sedan vart de iväg till gymet och de nya pump passet.. Peppar, peppar men de var inte alls lika jobbigt som de förra. Kändes faktiskt att man har tränat lite på sistonde. Får väl se hur mycket träningsvärk jag har imorgon. Är de inte allt för mycket så ska jag försöka träna igen på lördag, då är passet kl halv 12. Lagom tills innan vi ska ut till svärmor.

Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen, lång dag = trött.

Klantskalle..

De är precis vad jag är de.. Glömde helt bort att jag hade en tid på vårdcentralen imorse klockan 8. När klockan var kvart i nio och jag satt på bussen till borås och pratade med en kompis kom jag på mig och fick lite halvpanik. Gillar ju verkligen inte att ringa till sånna ställen i vanliga fall, ännu värre att ringa när man har gjort fel och klantat till de såhär. Gick och hade lite småont i magen ända tills de ringde upp vid 11 (efter att jag ringt och lämnat mitt nr), men de gick ju bra ändå. De hade en avbokning imorgon så jag ska få komma dit imorgon istället, skönt. Men kommer nog skämmas lite ändå. men men så går de när man har hela huvudet fullt med uppsats :)

Annars, hmm blev gymet igår. Tränade rygg, mage och kondition. Japp jag har börjat träna sånt nu också, måste verkligen förbättra min kondis. Orkar ju knappt gå upp för trapporna längre känns de som. Kollade på de obligatoriska tisdags tvprogramen och sedan vart de tidig läggdags. Vaknade upp vid fyra av att jag drömde mardrömmar, var ju som väldigt länge sedan jag gjorde de. De var väl mest när man var liten. Drömde iallfall hemska grejer om jordbävningar och sådant. Antar att de beror på att vi ska till Thailand och jag tänker på tsunamis.. Men de går nog över. Var lite sån här förra gången vi åkte dit också. Men när de väl bär av är de bara roligheter som väntar :)
Inte länge kvar nu, går och funderar på om det är något man glömt som man måste ha med sig och sådär. Brukar alltid bli att man kommer på saker i sista minuten och denna gågen tänkte jag vara ute i god tid. Sååå solkräm, pass, mediciner, hörlurar till planet, kortlek, yatzy mm ligger i ett skåp och bara väntar på att packas. Ska få låna lite väskor av svärmor på lördag. Skönt, slipper vi köpa nya..

Nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan med älskling..

Möte..

Så var vi hemma från halmstad. Eller ja vi kom ju hem igår, men kom hem rätt så sent så han inte skriva något här då. Var väldigt trevligt där nere med lite födelsedagskalas och en massa sport på tvn som vanligt när man är nere och hälsar på :) Tur att man gillar att kolla på det..
Idag har jag och Angelica varit på möte med våran handledare. Ska ju lämna in uppsatsen om en vecka. Och nu verkar det som att vi nästan är klara, eller ja de är ju en del finslipning kvar men själva stommen och allt sånt är klart. SKÖNT. Som vi har kämpat med denna... Kommer bli helt underbart när vi lämnar in den på måndag :D

skulle gått på Body pump nystart idag.. De byter ju pass var 3e månad och idag var de dags för ett nytt. Men så sket det sig för sats har grejat med sin hemsida och ingenting fungerade. Bestämde oss för att ta träningen imorgon istället. Ska bli skönt. Och så får de bli att testa på de nya passet på torsdag och lördag istället.

Mindre än två veckor kvar tills vi åker nu. Underbart.. Bara längtar och längtar :D

Halmstad

Ska snart åka iväg till mamma och hämta bilen. Skönt att vi kunde låna den så vi slapp ta bussen. Trängas med massa folk och ha massa saker med sig är inte de alldra roligaste kan jag ju säga. Speciellt då de inte är numrerade platser så kommer man inte super tidigt så får man inte sitta brevid varandra. Med min tur när de gäller bussar skulle jag säkert få sitta brevid en snarkande jätte farbror. Men men behöver ju inte bekymra oss över det nu när vi ska köra bil ner :)

Tyckte att de var helt rätt som gick vidare i Idol igår föresten. Robin har väl aldrig varit någon favorit för mig och hans sång igår var väldigt platt. Kollade klart på idol och sedan gick vi faktiskt och la oss tidigt. Skönt, behövdes efter den här långa veckan kan jag säga.

Nu är de dags att kolla lite på skidor på kanal 1 innan vi ska åka. Få lite julkänsla...

Julbak..

Idag satte jag igång med mitt lilla julbak här hemma. Alltid lika roligt när man funderar på vad man ska baka och allt. Tycker ju att bakning är super skoj. Blev lussebullar, mumsigt med kesella blir de super saftiga, sedan gjorde jag egen ischoklad, knäck och fudge. Japp, jag tog mig äntligen i kragen och testade och gjorde fudge. Tog super lång tid och jag har ont i armen av allt rörande i grytan men väldigt, väldigt goda. Så nu har jag lärt mig något nytt också.
Ska ner till Halmstad imorgon, älsklings mormor och morfar bor där och morfar fyller år. Så vi ska ner och fira honom. Så nu har vi massor med saker att lägga ner i julkorgen till dom också :)

Ne nu är de strax dags för lite idol här. Ska äta en lussekatt och mysa ner mig med älskling i soffan..

Liseberg och shopping..

Ja i lördags blev de julbord för hela slanten som sagt. Thomas och Angelica kom ju hit och vi hade super trevligt. Vart tio stycken på julbordet. Skoj att komma ut och göra någonting nån gång också :)
Kom väl i säng vid halv 3 tror jag det blev. Så sov ganska så länge på söndagen, eller till halv elva iallfall. Det är ju rätt så länge för oss som brukar gå upp tidigare även på helgerna. Jaja, söndagen spenderades på liseberg. regnade väl halva tiden vi var där ungefär, men de var super mysigt. Och i år har de till och med lyckats fixa snö på granarna och papperskorgarna i år. Köpte oss lite tunnbröd och lite gott att äta där. Sedan fick vi skjuts hem av Thomas och Angelica innan de åkte hemmåt och vi började julpynta här hemma. Julgranen och allting åkte upp. Får ju ta upp den lite tidigare i år då vi åker bort till jul. Man måste ju hinna njuta av den.
Blev en riktigt dålig bild men de blev en bild iallfall :


Igår var de först skolan som gällde. Satte oss och gjorde lite ändringar i vårat resultat och han inte med så mycket mer än det faktiskt. Var ju tvungen att ta bussen som gick tjugo över ett. Sedan träffade jag älskling och svärmor på centralstationen och det bar av till Ullared och Gekås. Var faktiskt inte alls mycket folk. Man kunde till och med sträcka ut armarna UTAN att slå till folk. Ända som var, var att de var ca 30 minuters kö ut. Men de kan man ju ta. Var ju som tänkt att jag skulle in till Angelica och hämta lite böcker men de hanns inte alls med. Hade lite brottom hem då svärmor skulle med båten. men får ta böckerna någon annan gång. Mycket bra shopping blev det iallfall. och dyrt, så blir det alltid. Även fast sakerna är billiga blir det dyrt med allt tillsammans :)

Idag har jag bara hunnit med skolan, kom nyss hem och har ätit lite. Ska snart kolla på Betty och DHw. Mysig hemmakväll i soffan. Som vanligt på tisdagkvällar.