Helgen..

Ja som sagt, i lördags tog vi oss ut till kära styrsö och hälsade på svärmor och alla där ute. När vi kom fram vid 1 så var julmaten nästan färdig och allt var fint och uppdukat. Skönt det är att bara komma och sätta sig vid ett dukat bord :) Fanns allt som brukar vara med på ett julbord, kändes nästan som julafton. Sedan satt vi och pratade och fikade och tittade en sväng på tvn innan det bar av hemmåt igen. Blev en rätt så tidig kväll så trötta..

Söndagen började med gymet. Inte alls motiverad men blev iallfall ett överkroppspass ute i gymet. Gick ju inga pass sådär på söndag förmiddag. Sedan gick vi iväg och handlade allt vi skulle ha till vårat julbord. Hem och fixa iordning och vid 4 kom mamma och hela famlijen på besök. Åt gott och myste massor. Fick lite julklappar av dem också. Perfekt.. Kvällen avslutades med Wallanderfilmen..

Idag känns allt lite konstigt. Ingen skola, inget att plugga på, jaa helt enkelt LEDIG. Det är ingen vanlighet här hos mig. Så jag får vara glad åt de lilla. För imorgon ska jag till skolan igen och gå på ett opponentskap.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ååå du har som ditt Sverige jul ledighet nu då..nice:)..

Åå snart Thailands ledighet!!!! Buhu..vill oxå!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback