Klantskalle..

De är precis vad jag är de.. Glömde helt bort att jag hade en tid på vårdcentralen imorse klockan 8. När klockan var kvart i nio och jag satt på bussen till borås och pratade med en kompis kom jag på mig och fick lite halvpanik. Gillar ju verkligen inte att ringa till sånna ställen i vanliga fall, ännu värre att ringa när man har gjort fel och klantat till de såhär. Gick och hade lite småont i magen ända tills de ringde upp vid 11 (efter att jag ringt och lämnat mitt nr), men de gick ju bra ändå. De hade en avbokning imorgon så jag ska få komma dit imorgon istället, skönt. Men kommer nog skämmas lite ändå. men men så går de när man har hela huvudet fullt med uppsats :)

Annars, hmm blev gymet igår. Tränade rygg, mage och kondition. Japp jag har börjat träna sånt nu också, måste verkligen förbättra min kondis. Orkar ju knappt gå upp för trapporna längre känns de som. Kollade på de obligatoriska tisdags tvprogramen och sedan vart de tidig läggdags. Vaknade upp vid fyra av att jag drömde mardrömmar, var ju som väldigt länge sedan jag gjorde de. De var väl mest när man var liten. Drömde iallfall hemska grejer om jordbävningar och sådant. Antar att de beror på att vi ska till Thailand och jag tänker på tsunamis.. Men de går nog över. Var lite sån här förra gången vi åkte dit också. Men när de väl bär av är de bara roligheter som väntar :)
Inte länge kvar nu, går och funderar på om det är något man glömt som man måste ha med sig och sådär. Brukar alltid bli att man kommer på saker i sista minuten och denna gågen tänkte jag vara ute i god tid. Sååå solkräm, pass, mediciner, hörlurar till planet, kortlek, yatzy mm ligger i ett skåp och bara väntar på att packas. Ska få låna lite väskor av svärmor på lördag. Skönt, slipper vi köpa nya..

Nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan med älskling..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Klant! =P... Duktig du e som gymmar iaf!..jag ser ju ut som en michelin jag! =)..Ja packa inte för mkt, kom ihåg att vi kunde handla mkt overthere! =)..Ett tips från en banktjänste man= Ha extra bankkort med er om något skulle gå sönder!!!..Eller iof, ni har ju varsit kanske, men det kan vara bra med ett extra iallafall om något skulle hända! =)Kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback