Mys/plugg helg

Så var ännu en helg över, som jag sagt förut VART tar tiden vägen. Vet inte alls varför tiden går fortare och fortare för varje år som går. Men så är det iallfall.. Tänk när man var liten och en dag kändes som en vecka och en vecka som en månad. Vad hade man inte gett för att ha det lite så ibland nu för tiden. De hade varit underbart.

Oh fick springa från datorn och torka massa kattspy här. Stackars lilla Yrla spydde upp en massa mat. Undra om det berode på de nya kattgodiset som hon fick smaka idag. :S

Jaja helgen har vart mysigt iallfall, blev två lugna kvällar och en hel del plugg. Igår var vi på stan och fikade en sväng med Jesper. Trevligt.. Sedan åkte vi hem och lagade tacos, andra gången på en vecka. Här gillar vi att variera oss ;) Idag har älskling varit ute på styrsö och fixat och donat lite medans jag har suttit hemma och pluggat. Och spelat lite också ioförsig. Roligt att spela lite när man har lite tid över imellan plugget.

Funderingar runt jul nu igen. Vi kanske, kanske ska åka på våran bröllopsresa till jul. Isåfall blir de nog Venezuela/isla margarita. All inklucive och fin fint stort hotell. Får se hur de blir med det. Ska ringa och prata med Ving imorgon. Men skulle vara underbart att komma iväg på resan, vet ju inte alls när vi kommer kunna åka iväg någon gång senare..

Natti natti mina vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback