Årets första pepparkakor..

Idag har jag inhandlat och ätit årets första pepparkakor. Mums.. Sånna där goda bakade med smör som bara smälter i munnen när man äter dom. Blir faktiskt sugen på ett par till när man bara tänker på de :)
Ja pepparkakorna handlade vi när mamma ringde och sa att de var påväg för en fika/mat hemma hos oss. Hon och Jossi kom förbi och bjöd oss först på pizza och sedan bjöd vi på kaffe och pepparkakor. Så har varit en riktig svulldag idag. Innan dess så har vi hunnit beställa korten av våran bröllopsfotograf, de vi ska ha i albumet alltså. Och även skriva klart och skicka ut lite tackkort. Skönt att bli av med de, var ju som bara ca 3 månader sedan vi gifte oss. Men som man säger, bättre sent än aldrig.
Igår hade jag jätte trevligt, mysigt med massa gott att dricka och äta.. Älskling var iväg på tenta fest, men var faktiskt hemma redan vid 1, genomblöt. usch va de regnade här igår alltså. Och har gjort de idag också. Rondellen som ligger utanför här är helt vattenfylld. Bilarna åker som i slowmotion, ser faktiskt lite roligt ut.

Imorgon börjar allvaret, imorgon ska vi på allvar börja skriva på våran uppsats. Eller så långt som till skrivandet kommer vi inte att komma antar jag. Tar ju en hel del tid att hitta allt material också. Men nu är vi iallfall redo för att börja, alla seminarier är slut. Hemtentan så gott som klar.. Skönt.. Hoppas bara att de går bra också :)


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Hopaps att allt är bra med er: )

2008-10-27 @ 17:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback